Optiek van Wely
Optiek van Wely
Oogzorg

Kijk,

Dit is oogzorg

Kijk, wij zorgen voor jouw ogen. Dat doen wij door ogen te screenen. Grondig en met zeer professionele apparatuur waar een specialist wellicht jaloers van wordt. Dat brengt zichtafwijkingen aan het licht tot wel twee cijfers achter de komma. Daarmee worden dan weer topglazen gemaakt voor prachtige brillen. Want onze glazen worden geslepen met diezelfde precisie.

En dat, dat kan zeker niet iedereen. Wij nemen de oogzorg niet alleen serieus, maar het liefst ook een stap verder dan andere opticiens. Zo doen wij een gezicht- en kleuranalyse, een uitgebreide kijkanalyse en kijken wij altijd naar uw ooggezondheid. Denk daarbij aan glaucoom door teveel druk op je oog of macula degeneratie, slijtage aan jouw netvlies. Onze oogscreening+ kan onder andere deze twee aandoeningen (vroegtijdig) detecteren.

Onze oogscreening+

Grondig, professioneel, volledig.

Een vakkundige, grondige oogscreening is de basis voor een bril met glazen op maat. Bij Optiek van Wely mag dit onderzoek dan ook alleen maar door een gediplomeerde opticien in combinatie met een gekwalificeerde optometrist worden uitgevoerd.

Dit is iets waar wij graag de tijd voor nemen, onze oogscreening duurt zo’n 40 minuten. Het is daarom handig om van te voren een afspraak te maken door te bellen naar 0165 – 534 384.

Oogscreening+ 2019

Om je de beste oogzorg te kunnen bieden, hebben wij over een periode van ruim tien jaar onze dienstverlening, kennis en optiekzaak fijngeslepen. Dat is stap voor stap gegaan.

We hebben en blijven investeren in de beste apparatuur, opleidingen en technieken. Om de oogzorg te waarborgen kijkt er altijd een optometrist mee naar de gezondheid van jouw ogen. Daardoor is onze oogzorg nog verder geprofessionaliseerd.

Die kwaliteit heeft een prijs

Onze uitgebreide Oogscreening+ kunnen wij inmiddels echt niet meer gratis blijven aanbieden. Daarom rekenen wij vanaf nu € 45,- voor deze dienst. Hiervoor krijg je dan ook een jaar lang oogzorg (excl. optometrische onderzoeken).

Je krijgt een overzicht van je meetgegevens mee, een soort oogpaspoort. Daarbij ontvang je een voucher ter waarde van € 30,-. Deze mag je inwisselen bij aanschaf van een complete bril, bij het inmeten van een paar contactlenzen of bij de aanschaf van een zonnebril. Deze voucher is zes maanden geldig.

Kortom, mensen die enkel gebruik maken van onze Oogscreening+ betalen hiervoor een gepast bedrag. Klanten die iets aanschaffen kunnen de voucher inleveren. Eerlijk toch?

Dit is onze werkwijze:

1. Voormeting

Jouw scherpte en je nachtzicht worden gemeten met een Zeiss iProfiler. Deze laat oogspecifieke foutjes zien waar 20% van onze klanten echt baat bij kunnen hebben voor verdere personalisering van het brilglas. Deze wordt gecorrigeerd aan de voorzijde van het glas.

2. Oogdrukmeting
3. Kijkanalyse
4. Oogmeting
5. Oogbalansmeting
6. Optometrische gezondheidscheck
7. Netvlies screening
8. Persoonlijk advies

Maak direct een afspraak met één van onze oogzorg specialisten!

De beste oogzorg bieden

ZÓ DOEN WE DAT

Ik kijk tijdens een onderzoek naar de sterkte van de ogen, maar ik controleer ook de oogdruk en gezondheid van de ogen. Hiervoor gebruiken we een speciale microscoop.

Annemieke, optometrist

Ervaar je ongemakken of heb je vervelende klachten? Kom altijd bij ons langs! Ons team van specialisten staat voor je klaar en voorziet je van deskundig advies en de juiste oogzorg.

Marga, optometrist

Optometrie

Het oogzorg team van Optiek Van Wely bestaat uit de beste optometristen. Onze optometristen houden zich bezig met de gezondheid van jouw ogen. Ze zijn het eerste aanspreekpunt bij klachten en ongemakken zoals droge, jeukende of vermoeide ogen.

Het fijne is: je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig, je kunt gewoon direct een afspraak bij ons inplannen. Een onderzoek bij de optometrist duurt ongeveer 40 minuten. Hierna kijken we samen naar de resultaten en mogelijkheden en verwijzen we je indien nodig door naar de huis- of oogarts.

Orthoptie

Goed zicht, kinderspel!

Orthoptie is simpel gezegd: recht kijken. Je ogen moeten op de juiste manier samenwerken voor een rechte oogstand. Als er aan deze samenwerking iets aan mankeert, kan een bezoekje aan de orthoptist uitkomst bieden.

Onze orthoptist is net als de optometristen gespecialiseerd op het gebied van oogzorg, specifiek op het gebied van scheelziensonderzoek en oogonderzoek bij kinderen. Natuurlijk kunnen ook volwassenen bij de orthoptist terecht.

Fixatie disparatie

Alleen de beste zorg is goed genoeg!

Heb je last van wazig zicht, vermoeidheid, concentratie problemen, kun je lastig diepte inschatten of heb je branderige ogen? Dit zijn allemaal aanwijzingen die kunnen duiden op fixatie disparatie.

Fixatie disparatie is een oogafwijking waarbij je ogen niet goed kunnen focussen op één punt, omdat ze niet stil staan. Je ogen werken simpelweg niet goed samen. Hierdoor krijg je wazig zicht kun je last hebben van een verstoorde oog-hand coördinatie.

Gelukkig is fixatie disparatie prima te verhelpen met een aangepaste bril. Onze specialisten testen de samenwerking tussen je ogen in een aantal onderzoeken, stellen een diagnose en bespreken de mogelijkheden met je.

Maak hier een afspraak met één van onze oogzorg specialisten!

Maak direct een afspraak