Optiek van Wely
Optiek van Wely
Openingstijden Maandag09:00 - 18:00 uur Dinsdag09:00 - 18:00 uur Woensdag09:00 - 18:00 uur Donderdag09:00 - 18:00 uur Vrijdag09:00 - 21:00 uur Zaterdag09:00 - 17:00 uur ZondagGesloten Optiek van Wely is gesloten op officiële feestdagen en tijdens carnaval. Op speciale avonden als Goede Vrijdag, Sinterklaasavond en Kerstavond sluiten wij om 17:00 uur.
Oogzorg

OOGZORG

Jouw ogen, onze zorg!
Specialist in oogzorg

Specialist in oogzorg

Optometrie, orthoptie en fixatie disparatie

Heb je last van zwarte vlekken voor je ogen, zie je flitsen of heb je andere klachten die met je huidige bril of contactlenzen niet verholpen worden? Bij Optiek van Wely kun je ook terecht voor de beste oogzorg. Onze specialisten doen uitgebreid onderzoek om na te gaan wat de situatie is, zonder dat daar direct een ziekenhuisbezoek voor nodig is. Binnen het team van Optiek Van Wely zijn diverse specialisten op het gebied van oogzorg aanwezig. Wij werken nauw samen met oogartsen en huisartsen, om zo de beste oogzorg te kunnen bieden. Want jouw ogen verdienen alleen het allerbeste!

Optometrie

Het oogzorg team van Optiek Van Wely bestaat uit de beste optometristen. Onze optometristen houden zich bezig met de gezondheid van jouw ogen. Ze zijn het eerste aanspreekpunt bij klachten en ongemakken zoals droge, jeukende of vermoeide ogen.

Het fijne is: je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig, je kunt gewoon direct een afspraak bij ons inplannen. Een onderzoek bij de optometrist duurt ongeveer 40 minuten. Hierna kijken we samen naar de resultaten en mogelijkheden en verwijzen we je indien nodig door naar de huis- of oogarts.

De beste oogzorg bieden

ZÓ DOEN WE DAT

Orthoptie

Goed zicht, kinderspel!

Orthoptie is simpel gezegd: recht kijken. Je ogen moeten op de juiste manier samenwerken voor een rechte oogstand. Als er aan deze samenwerking iets aan mankeert, kan een bezoekje aan de orthoptist uitkomst bieden.

Onze orthoptist is net als de optometristen gespecialiseerd op het gebied van oogzorg, specifiek op het gebied van scheelziensonderzoek en oogonderzoek bij kinderen. Natuurlijk kunnen ook volwassenen bij de orthoptist terecht.

Optiek van Wely Annemieke

Ik kijk tijdens een onderzoek naar de sterkte van de ogen, maar ik controleer ook de oogdruk en gezondheid van de ogen. Hiervoor gebruiken we een speciale microscoop.

Annemieke, optometrist

Fixatie disparatie

Alleen de beste zorg is goed genoeg!

Heb je last van wazig zicht, vermoeidheid, concentratie problemen, kun je lastig diepte inschatten of heb je branderige ogen? Dit zijn allemaal aanwijzingen die kunnen duiden op fixatie disparatie.

Fixatie disparatie is een oogafwijking waarbij je ogen niet goed kunnen focussen op één punt, omdat ze niet stil staan. Je ogen werken simpelweg niet goed samen. Hierdoor krijg je wazig zicht kun je last hebben van een verstoorde oog-hand coördinatie.

Gelukkig is fixatie disparatie prima te verhelpen met een aangepaste bril. Onze specialisten testen de samenwerking tussen je ogen in een aantal onderzoeken, stellen een diagnose en bespreken de mogelijkheden met je.

Optiek van Wely Marga

Ervaar je ongemakken of heb je vervelende klachten? Kom altijd bij ons langs! Ons team van specialisten staat voor je klaar en voorziet je van deskundig advies en de juiste oogzorg.

Marga, optometrist

Maak direct een afspraak met één van onze oogzorg specialisten!

Maak direct een afspraak