fbpx
Optiek van Wely
Optiek van Wely
Optiek van Wely OOGSCREENING+

Oogscreening+

CORONAPROOF, PROFESSIONEEL, VOLLEDIG

Om u de beste oogzorg te kunnen bieden, hebben wij over een periode van ruim tien jaar onze dienstverlening, kennis en optiekzaak fijngeslepen. Dat is stap voor stap gegaan. Wij hebben geïnvesteerd in de beste apparatuur, opleidingen en technieken; en blijven dat doen. Om de beste oogzorg te leveren, kijkt er daarom altijd een optometrist mee naar de
gezondheid van uw ogen. Gaandeweg is onze oogzorg zo steeds verder geprofessionaliseerd.

Extra maatregelen

Om uw en onze gezondheid te waarborgen hebben wij de manier aangescherpt waarop wij onze Oogscreening+ uitvoeren. Allereerst, de optometrist en opticien bedienen de meetapparatuur op afstand. Net als u dragen wij in onze winkel een mondkapje. Omdat wij in de meetruimte niet altijd op 1,5 meter ruimte kunnen zitten, hebben wij juist daar scheidingswanden geplaatst. Als het toch nodig is om contact te maken bij de oogscreening, dan dragen onze opticien en optometrist handschoenen. En uiteraard worden alle materialen en apparaten grondig schoongemaakt na elke klant. Aan het einde van de dag reinigen wij de ruimte daarnaast grondig.

Essentieel en wel zo veilig.

Meer lezen over alle hygiënemaatregelen.

Oogscreening+

Om u de beste oogzorg te kunnen bieden, hebben wij over een periode van ruim tien jaar onze dienstverlening, kennis en optiekzaak fijngeslepen. Dat is stap voor stap gegaan.

Wij hebben geïnvesteerd in de beste apparatuur, opleidingen en technieken; en blijven dat doen. Om de beste oogzorg te leveren, kijkt er daarom altijd een optometrist mee naar de gezondheid van uw ogen. Gaandeweg is onze oogzorg zo steeds verder geprofessionaliseerd.

Die kwaliteit heeft een prijs

Onze uitgebreide Oogscreening+ kunnen wij inmiddels echt niet meer gratis blijven aanbieden. Daarom rekenen wij vanaf nu € 45,- voor deze dienst. Hiervoor krijgt u dan ook een jaar lang nazorg (excl. optometrische onderzoeken).

U krijgt een overzicht van uw meetgegevens mee, een soort oogpaspoort. Daarbij ontvangt u een voucher ter waarde van € 30,-. Deze mag u inwisselen bij aanschaf* van een complete bril, bij het aanmeten van een paar contactlenzen of bij de aanschaf van een zonnebril. Deze voucher is twaalf (12) maanden geldig.

Kortom, mensen die enkel gebruik maken van onze Oogscreening+ betalen hiervoor een gepast bedrag. Klanten die iets aanschaffen kunnen de voucher inleveren.

Eerlijk toch?

*vraag naar de voorwaarden

Dit is onze werkwijze

1. Voormeting
2. Oogdrukmeting
3. Kijkanalyse
4. Oogmeting
5. Oogbalansmeting
6. Optometrische gezondheidscheck
7. Netvliesscreening
8. Persoonlijk advies

Onze oogscreening+

Grondig, professioneel, volledig.

Een vakkundige, grondige oogscreening is de basis voor een bril met glazen op maat. Bij Optiek van Wely mag dit onderzoek dan ook alleen maar door een gediplomeerde opticien in combinatie met een gekwalificeerde optometrist worden uitgevoerd.

Dit is iets waar wij graag de tijd voor nemen, onze oogscreening duurt zo’n 40 minuten. Het is daarom handig om van te voren een afspraak te maken door te bellen naar 0165 – 534 384.

Op alle metingen die wij uitvoeren, de analyses die wij maken en het persoonlijke advies dat u krijgt bij de OOGSCREENING+ heeft u een jaar lang nazorg-garantie. Kom dus langs als u nog vragen hebt of als er iets onduidelijk is of wordt.

Marga, optometrist

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK MET ÉÉN VAN ONZE OOGZORG SPECIALISTEN!

Maak direct een afspraak