fbpx
Optiek van Wely
Optiek van Wely
Brillenglazen

BRILLENGLAZEN

Wij hebben kijk op haarscherp zicht
de ideale brillenglazen

De perfecte match

Op zoek naar de ideale brillenglazen

Je hebt vast al bedacht hoe jouw nieuwe montuur er uit moet komen te zien. Ga je voor opvallend, trendy, stijlvol of misschien wel voor duurzaam? Maar weet je ook welke brillenglazen geschikt zijn voor jouw ogen en situatie? Het uitkiezen van een mooi montuur één ding. Samen zetten we de rest van de stappen door het uitvoeren van een oogmeting en je te adviseren in de best passende brillenglazen.

Ieder oog is uniek, daarom zijn er gelukkig ook talloze opties en mogelijkheden! Er zijn enkelvoudige, maar ook multifocale brillenglazen. En kies je voor meekleurende glazen, ontspiegelende glazen of voor een andere vorm van coating? Onze opticiens helpen je graag bij het maken van de juiste keuze

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en welk type brillenglazen geschikt zijn voor jouw ogen? Plan dan een afspraak bij ons in! Hieronder lees je alvast meer over de verschillende type brillenglazen.

Op zoek naar de juiste brillenglazen

Zó doen we dat

Enkelvoudige brillenglazen

Voor veraf of dichtbij

Heb je moeite met in de verte kijken? Of zijn de woorden in je favoriete boek juist wazig? Dan kunnen enkelvoudige brillenglazen dit oplossen. Enkelvoudige brillenglazen worden gebruikt bij oogafwijkingen voor veraf óf dichtbij, waar die laatste beter bekend is als de leesbril.

Enkelvoudige brillenglazen zijn in veel verschillende soorten en varianten verkrijgbaar. Ben je bang voor dikke glazen? Dat hoeft niet! De glazen van tegenwoordig zijn veel dunner in vergelijking met vroeger. Je kunt in ieder montuur enkelvoudige brillenglazen plaatsen, wat de keuze enorm maakt. Onze opticiens adviseren je graag over de juiste brillenglazen én het best passende montuur.

Optiek van Wely medewerker Diederik

Wist je dat je in de brillenspray tap in onze winkel gratis je GLASKAR brillenspray kunt navullen?

Diederik, eigenaar

Multifocale brillenglazen

Het multi-talent onder de brillenglazen

Heb je moeite met zowel veraf als dichtbij kijken? Dan bieden multifocale brillenglazen de uitkomst. In multifocale brillenglazen worden meerdere sterktes geslepen, waardoor je slechts één bril nodig hebt en altijd scherp kunt zien.

Multifocale brillenglazen bestaan uit een gedeelte om te kunnen lezen: + sterkte, onderin het glas en een gedeelte om ver te kijken: – sterkte, bovenin het glas. De overgang is vloeiend, zo zie je op elke afstand scherp!

Wij meten je ogen op meer dan 28 punten waarna het glas speciaal voor jou op maat gemaakt wordt. Vraag onze opticiens naar de mogelijkheden.

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche bezoeken we regelmatig beurzen en evenementen. Hier passen wij onze collectie regelmatig op aan.

Anke, opticien en trendwatcher

Computerbril

Je ideale collega!

Knijpen met je ogen of naar voren buigen tijdens het werken achter de computer. Deze onnatuurlijke houding zorgt voor vermoeidheid en uiteindelijk voor vervelende klachten. Herkenbaar? Dan is een speciale computerbril misschien iets voor jou.

Een computerbril is een fijn hulpmiddel om zonder klachten langere tijd naar je beeldscherm te kunnen kijken en je houding te verbeteren. De speciale brillenglazen zijn te plaatsen in ieder montuur. Je kunt dus gewoon je favoriete model kiezen.

Het fijne van de computerbril is dat deze vaak voor een groot gedeelte of zelfs volledig vergoed wordt door je werkgever. Wil je meer weten? Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden!

Maak direct een afspraak met één van onze opticiens!

GEPOLARISEERDE EN GECOATE GLAZEN

Extra draagcofort

Ben je op zoek naar nog meer comfort? Kies dan voor een coating over je brillenglazen. Gepolariseerde brillenglazen zorgen voor minder hinderende schitteringen, bijvoorbeeld tijdens het autorijden of op het water. Een UV-coating zorgt ervoor dat je ogen beschermd worden tegen schadelijke zonnestralen, want ook op een bewolkte dag is er altijd UV-straling aanwezig.

Ben je benieuwd naar de coating mogelijkheden? Onze opticiens helpen je bij het maken van de juiste keuze!

De opticien

Alleen de beste zorg is goed genoeg

Als het om je ogen gaat, is alleen de beste zorg goed genoeg. Onze opticiens zijn in het bezit van het vakdiploma opticien en geven je uitgebreid advies over de verschillende aspecten op het gebied van je ogen en oogzorg. Je krijgt altijd eerst een uitgebreide oogmeting. Ontdekken we iets wat we niet vertrouwen? Dan sturen we je door naar de optometrist of de huisarts.

Onze opticiens zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de optiekwereld. Ook letten we op pasvorm en voeren we naar wens een gezicht- en kleuranalyse uit. Dus ben je op zoek naar een trendy nieuw montuur met een perfecte pasvorm? Bij Optiek Van Wely loop je altijd met het perfecte montuur weer naar buiten.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Maak dan direct een afspraak met één van onze opticiens!

Maak direct een afspraak