Optiek van Wely
Optiek van Wely
Gewijzigde openingstijden in februari

03.01.2020

Let op: gewijzigde openingstijden in februari!

Als u op zoek bent naar een nieuwe bril bent u bij Optiek van Wely natuurlijk aan het juiste adres! Wij voeren een uitgebreid merkenportfolio en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de optiek. Het selecteren van onze brede collectie merken en monturen heeft onze hoogste prioriteit.

Om die reden volgen wij op regelmatige basis workshops en trainingen. Ditmaal van Mykita Eyewear.

Over Mykita

Mykita is van oorsprong een Duits merk wat opgericht is in 2003. De naam Mykita is afgeleid van het Duitse woord voor kinderdagverblijf. Waarom vraagt u zich vast af? Het eerste pand van Mykita is gevestigd in een voormalig kinderdagverblijf! Bij Mykita maken ze kwalitatief hoogstaande brillen.

Alle monturen worden gemaakt van edelstaal of hoogwaardig acetaat. Het voordeel hiervan? De monturen zijn ontzettend licht! Een andere bijzondere feature van Mykita is dat er geen gebruik wordt gemaakt van schroeven in de monturen. Met een Mykita heeft u dus een echt technisch hoogstandje in handen.

 

Gewijzigde openingstijden

Omdat wij met het gehele team aanwezig zullen zijn bij deze speciale training, zijn wij zaterdag 1 februari om 15.00 uur gesloten en maandag 3 februari de gehele dag. Op dinsdag 4 februari staan wij natuurlijk weer vanaf 09:00 uur voor u klaar.

Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@wely.nl of ons te bellen op 0165 – 534 384.

 

Beeldmateriaal: Mykita Eyewear

Gerelateerd

Ook interessant

Maak direct een afspraak