fbpx
Optiek van Wely
Optiek van Wely

Zichtbaar vernieuwend

Optiek van Wely
over ons

Optiek van Wely

De allerbeste oogzorg voor iedereen

Al in 1954 opende Louis van Wely zijn optiekzaak. Een vooruitstrevend familiebedrijf, waar kwaliteit en innovatie centraal stonden. Er werd veel energie gestoken in de nieuwste technieken op het gebied van oogzorg. Sindsdien is er veel veranderd, maar die kernwaarden, de basis, zijn gebleven. Diederik: ‘Ik vind het belangrijk om continu vernieuwend en innovatief te blijven en zo onze kwaliteit te waarborgen.’ Die vernieuwing zie je zeker terug in het interieur (waarmee we in 2018 de award voor 'De mooiste optiekzaak van Nederland' wonnen), want het oog wil tenslotte ook wat. Maar we zijn ook altijd innoverend in onze collecties en de apparatuur die wij gebruiken. Alleen zo kunnen we de allerbeste oogzorg garanderen voor iedereen!

OOG VOOR UW OGEN!

...Uw ogen...onze grootste zorg. Het oog is een van de meest ingewikkelde en gevoelige zintuigen waarover wij beschikken. Dat merkt u na een uurtje met de ogen dicht! Ieder oog is uniek en bij Optiek van Wely realiseren wij ons dit maar al te goed. Alleen het beste is goed genoeg. Daarom wordt de oogzorg bij Optiek van Wely geleverd door een ijzersterk team bestaande uit louter specialisten. Allen dynamisch, professioneel, veelzijdig, kundig en uitermate klantvriendelijk. Wij zijn er immers voor u en verzorgen de zorg voor uw ogen met ons gehele team, van montuur tot optometrisch onderzoek, van contactlens tot doorverwijzing naar de oogarts. Partnerschap en totaalzorg is ons motto en altijd....zichtbaar vernieuwend!

Onze experts

Maak kennis met ons team

Bij Optiek van Wely werken we met een deskundig team specialisten. Maak alvast kennis met onze opticiens, contactlensspecialisten, optometristen, orthoptisten en back- en frontoffice medewerkers.

Optiek van Wely medewerker Annemieke F.
Annemieke F. Frontoffice medewerkster
Optiek van Wely medewerker Arno
Arno Optometrist
Brigitte Contactlensspecialist
Optiek van Wely medewerker Carlo
Carlo Opticien
Claudia Frontoffice medewerkster
Optiek van Wely medewerker Diederik
Diederik Eigenaar
Optiek van Wely medewerker Esther
Esther Opticien
Femke Orthoptist
Optiek van Wely medewerker Lisette
Lisette Contactlensspecialist
Marga Optometrist
Optiek van Wely medewerker Marielle
Marielle Assistent opticien
Monique Gastvrouw
Monique Opticien
Optiek van Wely medewerker Peter
Peter Optometrist
Optiek van Wely medewerker Renee
Renee Opticien
Sjoerd Opticien
Optiek van Wely medewerker Susan
Susan Opticien
Wendy Backoffice medewerkster
Yvet Gastvrouw
Alle experts

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK MET ÉÉN VAN ONZE OOGZORGSPECIALISTEN

Maak direct een afspraak