Optiek van Wely
Optiek van Wely
Openingstijden Maandag09:00 - 18:00 uur Dinsdag09:00 - 18:00 uur Woensdag09:00 - 18:00 uur Donderdag09:00 - 18:00 uur Vrijdag09:00 - 21:00 uur Zaterdag09:00 - 17:00 uur ZondagGesloten Optiek van Wely is gesloten op officiële feestdagen en tijdens carnaval. Op speciale avonden als Goede Vrijdag, Sinterklaasavond en Kerstavond sluiten wij om 17:00 uur.

Zichtbaar vernieuwend

Optiek van Wely
over ons

Optiek van Wely

De allerbeste oogzorg voor iedereen

Al in 1954 opende Louis van Wely zijn optiekzaak. Een vooruitstrevend familiebedrijf, waar kwaliteit en innovatie centraal stonden. Er werd veel energie gestoken in de nieuwste technieken op het gebied van oogzorg. Sindsdien is er veel veranderd, maar die kernwaarden, de basis, zijn gebleven. Diederik: ‘Ik vind het belangrijk om continu vernieuwend en innovatief te blijven en zo onze kwaliteit te waarborgen.’ Die vernieuwing zie je zeker terug in het interieur (waarmee we in 2018 de award voor 'De mooiste optiekzaak van Nederland' wonnen), want het oog wil tenslotte ook wat. Maar we zijn ook altijd innoverend in onze collecties en de apparatuur die wij gebruiken. Alleen zo kunnen we de allerbeste oogzorg garanderen voor iedereen!

OOG VOOR UW OGEN!

...Uw ogen...onze grootste zorg. Het oog is een van de meest ingewikkelde en gevoelige zintuigen waarover wij beschikken. Dat merkt u na een uurtje met de ogen dicht! Ieder oog is uniek en bij Optiek van Wely realiseren wij ons dit maar al te goed. Alleen het beste is goed genoeg. Daarom wordt de oogzorg bij Optiek van Wely geleverd door een ijzersterk team bestaande uit louter specialisten. Allen dynamisch, professioneel, veelzijdig, kundig en uitermate klantvriendelijk. Wij zijn er immers voor u en verzorgen de zorg voor uw ogen met ons gehele team, van montuur tot optometrisch onderzoek, van contactlens tot doorverwijzing naar de oogarts. Partnerschap en totaalzorg is ons motto en altijd....zichtbaar vernieuwend!

Onze experts

Maak kennis met ons team

Bij Optiek van Wely werken we met een deskundig team specialisten. Maak alvast kennis met onze opticiens, contactlensspecialisten, optometristen, orthoptisten en back- en frontoffice medewerkers.

Stefan Orthoptist/Opticien
Anke Opticien
Valerie Opticien
Annemieke Optometrist/Eyescan specialist
Directeur / eigenaar Optiek van Wely
Diederik Directeur - eigenaar
Renee Opticien
brigitte
Brigitte Contactlensspecialiste - verkoopadviseuze
Esther, opticien en trendwatcher Optiek Van Wely
Esther Opticien - trendwatcher
Marielle Verkoop - inkoop adviseur / trendwatcher-verkoop
Marga Optometriste
Peter Optometrist - organisatie manager
Susan Verkoopadviseuze - opticien
Adri
Adri Medewerkster front&backoffice
Yolanda Medewerkster frontoffice
Carlo Opticien - multifocaal specialist - verkoopadviseur
Lisette Contactlensspecialiste - verkoopadviseuze
Kelly Opticien - verkoopmedewerkster
Wouter Opticien - contactlensspecialist
Jesse
Wim Adviseur - consultant
Alle experts

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK MET ÉÉN VAN ONZE OOGZORGSPECIALISTEN

Maak direct een afspraak