fbpx
Optiek van Wely
Optiek van Wely

Hygiënemaatregelen

TIJDELIJK, SAMEN, CORONA PROOF

Zoals ieder verstandig mens houden wij ons zeer strikt aan de hygiënemaatregelen van het RIVM. Want alleen zo kunnen wij het coronavirus effectief buiten de deur houden en indammen. Dit doen wij samen:


Handen desinfecteren
Wij wassen onze handen zeer regelmatig. Bij binnenkomst vragen wij je om jouw handen te desinfecteren met de gel bij de deur. Na elk bezoek desinfecteren wij onze handen.


Mondkapjes dragen
Wij vragen je, net als al onze klanten en collega’s, om een mondkapje te dragen zolang je in de winkel bent.


Op 1,5 meter blijven
We doen er alles aan om ook in onze winkel op 1,5 meter van elkaar te blijven. Alleen in de oogmeetruimte is dat niet mogelijk. Daarom hebben wij daar scheidingswanden geplaatst.


Handschoenen dragen
Sommige handelingen van de optometrist of opticien vereisen contact. In die gevallen – denk aan een oogmeting – dragen wij handschoenen.


Materialen en monturen desinfecteren
Na elk gebruik en aan het einde van de dag desinfecteren wij de materialen en elke ruimte grondig.


Liefst afspraak maken
We werken het liefst op afspraak. Maar de deur blijft ook open voor klanten die spontaan willen binnen komen lopen. Wij zorgen ervoor dat er nooit te veel mensen tegelijk in de winkel zijn. Mocht dat nodig zijn, dan laten wij geen extra klanten meer toe.


Bij klachten thuisblijven
Het spreekt voor zich dat jij thuisblijft als je koorts hebt, benauwd bent, hoest, niest, of volgens de richtlijnen van het RIVM in of in thuisquarantaine hoort te zijn. Dit geldt uiteraard ook voor al onze collega’s.
 


Veilig Oogscreening+ uitvoeren
We hebben extra aandacht besteed aan het coronaproof maken van onze Oogscreening+. Zo is de apparatuur op 1,5 meter afstand te bedienen. Lees meer over de coronaproof Oogscreening+.

 

WAT KLANTEN ONS VRAGEN

Is de winkel gewoon open?

Ja de winkel is gewoon geopend. Met een kleine aanscherping. Wij hebben onze koopavond op vrijdag met een uur ingekort. We stellen klanten die daar prijs op stellen in de gelegenheid om buiten de reguliere openingstijden een private shopping te boeken. Dat is aan het einde van de werkdag op maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 19:45. Met maximaal 6 klanten en 2 man personeel.

Mag ik iemand meenemen?
Moet ik een afspraak maken om langs te komen?
Is het veilig om een bril af te passen?
Ik heb met spoed een oog(druk)meting nodig. Wat nu?
Kan ik mijn nieuwe bril, contactlenzen of -vloeistof ook thuis laten bezorgen?

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak