fbpx
Optiek van Wely
Optiek van Wely
Oogscreening+

Hygiënemaatregelen

TIJDELIJK, SAMEN, CORONA PROOF

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft optiek als essentieel. Dat betekent dat wij open mogen, nee moeten blijven tijdens de nationale lockdown. Het spreekt voor zich dat wij ons zeer strikt houden aan de hygiënemaatregelen van het RIVM. Want alleen zo kunnen wij het coronavirus effectief buiten de deur houden en indammen. Dit doen wij samen:


Handen desinfecteren
Wij wassen onze handen zeer regelmatig. Bij binnenkomst vragen wij je om jouw handen te desinfecteren met de gel bij de deur. Na elk bezoek desinfecteren wij onze handen.


Mondkapjes dragen
Wij vragen je, net als al onze klanten en collega’s, om een mondkapje te dragen zolang je in de winkel bent.


Op 1,5 meter blijven
We doen er alles aan om ook in onze winkel op 1,5 meter van elkaar te blijven. Alleen in de oogmeetruimte is dat niet mogelijk. Daarom hebben wij daar scheidingswanden geplaatst.


Handschoenen dragen
Sommige handelingen van de optometrist of opticien vereisen contact. In die gevallen – denk aan een oogmeting – dragen wij handschoenen.


Materialen en monturen desinfecteren
Na elk gebruik en aan het einde van de dag desinfecteren wij de materialen en elke ruimte grondig.


Op afspraak 
We werken op afspraak. Maar de deur blijft wel open voor klanten die spontaan komen. Wij hanteren daarbij wel een zeer strikt deurbeleid. Als er ruimte is, bent u welkom. Klanten met een afspraak gaan altijd voor. Mocht dat nodig zijn, dan laten wij geen extra klanten meer toe. Zo zorgen wij ervoor dat er nooit te veel mensen tegelijk in de winkel zijn.


Bij klachten thuisblijven
Het spreekt voor zich dat jij thuisblijft als je koorts hebt, benauwd bent, hoest, niest, of volgens de richtlijnen van het RIVM in of in thuisquarantaine hoort te zijn. Dit geldt uiteraard ook voor al onze collega’s.
 


Veilig Oogscreening+ uitvoeren
We hebben extra aandacht besteed aan het coronaproof maken van onze Oogscreening+. Omdat wij in de meetruimte niet altijd op 1,5 meetruimte kunnen zitten, hebben wij juist daar scheidingswanden geplaatst.
Lees meer over de coronaproof Oogscreening+.


Goed geventileerd
De ruimtes in het bijzonder en de winkel in het algemeen worden automatisch geventileerd. Oude lucht wordt afgezogen en nieuwe, schone lucht de ruimtes ingeblazen.

WAT KLANTEN ONS VRAGEN

Is de winkel gewoon open?

Ja, Optiek van Wely blijft open. Want wij zijn net als alle opticiens in Nederland door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat aangemerkt als essentieel. We hebben wel wat aanpassingen gedaan. Wij hebben onze koopavond op vrijdag met een uur ingekort. We stellen klanten die daar prijs op stellen in de gelegenheid om buiten de reguliere openingstijden een private shopping te boeken. Dat is aan het einde van de werkdag op maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 19:45.

Moet ik een afspraak maken om langs te komen?
Mag ik iemand meenemen?
Is het veilig om een bril af te passen?
Ik heb met spoed een oog(druk)meting nodig. Wat nu?
Kan ik mijn nieuwe bril, contactlenzen of -vloeistof ook thuis laten bezorgen?

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak