Optiek van Wely
Optiek van Wely
watt-e-bike-winactie

01.02.2019

Win Watt ongeziene ondersteuning

Hoe maak je kans?

1. Kom naar Optiek van Wely

2. Je bent of wordt contactlens-drager bij Optiek van Wely

3. Vul de vragen in op het deelnemersformulier

4. Maak kans op de WATT e-bike t.w.v. € 1.350

Je zag vroeger meer. Tegenwoordig fiets je vast liever de berg af en met de wind mee. Dat hoeft geen beperking te zijn. Ongezien zijn er meer manieren om je te ondersteunen dan je denkt. Denk aan een paar lenzen, stuurbekrachtiging, een nachtbeugel. Stuk voor stuk onopvallende duwtjes in de rug.

Als je het eerlijk bekijkt, doet een e-bike en een paar lenzen precies dat. Ze ondersteunen. De één je benen, de andere je blik. Dat geeft jou alle vrijheid.

Dus wij weten het goed gemaakt.

Als jij als trouwe of nieuwe contactlensklant de prijsvragen invult, dan maak je kans op een prachtige WATT e-bike t.w.v. € 1.350*. Zo geven wij elkaar ongezien een duwtje in de rug.

Watt e-bike mannen

Watt e-bike vrouw

*Je kan kiezen om mee te dingen naar een heren- of een dames WATT e-bike met krat. Deze actie loopt t/m 1 augustus 2019 en is voor iedereen die in die periode lenzen koopt bij Optiek van Wely. Alleen mogelijk voor lensklanten, niet voor proeflensdragers en niet geldig in combinatie met andere acties.  Uiterlijk 1 september 2019 wordt de prijswinnaar bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet gereclameerd worden. Wij nemen contact op met de prijswinnaar.

Gerelateerd

Ook interessant

Maak direct een afspraak