fbpx
Optiek van Wely
Optiek van Wely
Voordelen beeldschermbril

13.05.2019

Wat zijn de voordelen van een beeldschermbril?

Per dag maken uw ogen gemiddeld 30.000 bewegingen. Belangrijk is om niet te vergeten om uw ogen zo af en toe wat rust te gunnen. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor: de beeldschermbril! In dit blog leggen wij u uit wat een beeldschermbril is en kunt u meer lezen over een aantrekkelijke actie op onze beeldschermbrillen!

Wat is een beelschermbril?

Een beeldschermbril (ook wel computerbril genoemd) is een bril die zorgt voor beter zicht wanneer u achter het beeldscherm van een computer zit. Het glas van de bril is zo gemaakt dat u zowel naar het toetsenbord als naar het beeldscherm comfortabel kunt kijken. Zit u langer dan twee uur achter een laptop of computer? Dan is een beeldschermbril zeker aan te raden. Mocht u wellicht al (beginnende) oogklachten ervaren? Dan kan een beeldschermbril ook voor u een aangename oplossing zijn.

De voordelen van een beeldschermbril

Wij hebben een aantal voordelen van een beeldschermbril voor u op een rij gezet:
1. Met een beeldschermbril heeft u beter en scherper zicht op het beeldscherm.
2. Door het dragen van een beeldschermbril heeft u aan het einde van de werkdag meer energie over.
3. Een computerbril draagt bij aan een goede werkhouding. Bij het aannemen van een juiste werkhouding, met een rechte rug, werkt de bril het best.
4. Voorkom oogklachten met een beeldschermbril. Wanneer u langdurig achter een laptop of computer werkt kunnen namelijk oogklachten ontstaan. Een aantal van deze klachten kunnen worden voorkomen door het dragen van een computerbril.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ervaart u klachten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze winkel! Wij kunnen u adviseren bij het maken van de juiste keuze in een beeldschermbril. Ons team staat graag voor u klaar om u verder te helpen.

Gerelateerd

Ook interessant

Maak direct een afspraak