Optiek van Wely
Optiek van Wely
Theo colours faces

18.04.2019

Theo colours faces - Zaterdag 11 mei 2019

Alleen die zaterdag bij aankoop van een Theo-montuur, een karikatuur met uitgezochte bril. De cartoonist Thijs Wessels is in de winkel tussen 11:00 en 15:00 uur.
En 25% korting* op de aanschaf van een tweede Theo montuur!

Karaktervolle klanten hebben het lef om een Theo te dragen. Zij laten het aan anderen over om zich te verschuilen achter alledaagse monturen. – Stel je voor wat ze zouden zeggen, op een feestje -. Zet een Theo op en u bekent kleur. Uw karakter schijnt door. En dat vinden wij bij Optiek van Wely maar wat mooi. Daarom hebben wij, speciaal voor u, zaterdag 11 mei de volledige collectie van Theo in huis gehaald.

4 EYES

En weet u, u bent niet alleen. Wij hebben heel veel meer klanten die hun karakter trots dragen. Dus dachten wij, laten wij die Theo-dragers eens eerlijk uitlichten. Daarom hebben wij aan karikatuur cartoonist
Thijs Wessels gevraagd om Theofielen te schetsen. Dat doet hij bij hoge uitzondering alleen op zaterdag 11 mei, van 11.00 – 15.00 uur. Hij zal uw kenmerkende blik in 30 minuten schetsen, trekken overdrijven om uw karakter in het gezicht te treffen. We sluiten de dag af met een Theo afterparty 17.00 – 20.00 uur.

* Alleen geldig op 11 mei 2019. 25% korting is alleen geldig op het montuur. Vraag in de winkel naar de overige voorwaarden.

 

Gerelateerd

Ook interessant

Maak direct een afspraak