Optiek van Wely
Optiek van Wely

26.06.2018

REVOLUTIONAIRE MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN VAN ESSILOR: VARILUX X-SERIES

Na 55 jaar innovatie lanceert Essilor een innoverend nieuw multifocaal glas: de Varilux X-series. Het brillenglas is ontwikkeld met de brildrager van nu in gedachten. Onze levensstijl is de afgelopen jaren namelijk behoorlijk veranderd en hierdoor ook onze kijkbewegingen. De Varilux X-series zorgen voor meer kijkcomfort binnen handbereik. Bij Optiek van Wely ontvangt u bij aanschaf van een complete bril met deze brillenglazen 100 euro introductiekorting per paar én maakt u bovendien kans op een unieke trip naar glasfabrikant Essilor in Zevenaar!

MULTITASKEN IN EEN SNELLE, DYNAMISCHE LEVENSSTIJL

Onze samenleving en leefstijl door innoverende technologieën ingrijpend veranderd. Hiermee ook onze handelingen: we leiden een dynamisch leven en voeren veel activiteiten tegelijk uit op korte afstand. Hierdoor verandert onze houding en manier van kijken. Het digitale multitasken op laptops, tablets en smartphones vraagt veel van uw ogen. Brildragers hebben meer hoofdbewegingen nodig om het juiste kijkgebied te vinden, wat zorgt voor rug- en hoofdpijnklachten.

Vaak neemt het kijkcomfort ook af. De behoefte aan vloeiende kijkovergangen, een minimum aan vervorming en verschillende leesafstanden vragen om een nieuw glas: de Varilux X-Series. Meer kijkvolume binnen handbereik is vanaf nu heel normaal.

DE NIEUWE GENERATIE MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN: VARILUX X-SERIES

Vanaf juni 2017 zijn de nieuwe generatie Varilux brillenglazen verkrijgbaar bij Optiek van Wely en kunt u genieten van optimaal kijkcomfort op verschillende afstanden. De uitzonderlijke prestaties van het multifocale brillenglas worden mogelijk gemaakt door een drietal innovatieve technologieën:

1. Nanoptix™
2. Synchroneyes™
3. Xtend™

Nanoptix™ zorgt voor een stabielere waarneming tijdens uw dagelijkse bezigheden. Hiervoor is het basisontwerp van het brillenglas geheel opnieuw ontworpen. Een revolutie in glastechnologie!

Synchroneyes™ houdt rekening met de sterkte verschillen tussen uw linker- en rechteroog om een zo breed mogelijk gezichtsveld te creëren. Een revolutie in glasdesign!

Xtend™ is een technologie die ervoor zorgt dat u een scherp zicht heeft op verschillende afstanden in dezelfde kijkrichting. Hierdoor hoeft u uw hoofd minder te bewegen en niet meer te zoeken naar het juiste punt in uw brillenglas.

Bij Optiek van Wely presenteren we samen met de Varilux X-series brillenglazen een nieuwe manier van meten. Ieder oog is namelijk uniek! De ‘Near Vision Behaviour’ oogmeting brengt uw persoonlijke leesgedrag en -houding in kaart. Zo bent u verzekerd van de beste kijkprestaties.

KORTING OP VARILUX MULTIFOCALE X-SERIES BRILLENGLAZEN

Om de lancering van deze vernieuwende brillenglazen te vieren, hebben we een mooie introductieactie. Bij Optiek van Wely ontvangt u bij aanschaf van een complete bril met Varilux X-series brillenglazen tijdelijk 100 euro korting per paar.

MAAK KANS OP EEN BEZOEK AAN DE FABRIEK VAN ESSILOR

Maak bovendien kans op een unieke eendaagse busreis van de glasfabrikant in Zevenaar. Hier kunt u zien hoe de brillenglazen gemaakt worden en waarom ze zo goed zijn.

Bij aankoop van een complete bril met Varilux X-series brillenglazen ontvangt u een voucher waarmee u mee kunt dingen naar een bezoek aan de fabriek van Essilor waar deze brillenglazen gemaakt worden. We hebben 2x 30 plaatsen kunnen bemachtigen. 30 plaatsen voor 18 september en 30 plaatsen op 25 september, wees er dus snel bij. Vouchers kunt u tot en met 31 augustus inleveren in de speciale X-Box bij ons in de winkel. Uit alle volledig ingevulde vouchers worden de winnaars getrokken. De winnaars krijgen bericht.

Gerelateerd

Ook interessant

Maak direct een afspraak