Optiek van Wely
Optiek van Wely
Het mooiste uitzicht. Met bril.

27.05.2019

Het mooiste uitzicht. Met bril.

Het overkomt ons allemaal

U gaat op vakantie, alles gepland, overal aan gedacht. Geld, tickets, paspoorten, verzekeringen, medicijnen. Maar zeg eens eerlijk. Hebt u een oplossing achter de hand als u uw bril niet meer kunt gebruiken?

Helaas, het overkomt ons allemaal. Er zijn scenario’s genoeg te verzinnen. Geloof ons. We horen ze met zeer grote regelmaat. “Mijn bril heb ik laten liggen in het vliegtuig.” “Hij gleed zo van mijn hoofd het water in.” “Iemand is er op gaan zitten.” “Gestolen ja, mijn bril zat in die tas.”

En dan. Bent u ineens weer afhankelijk.

U kunt zich wellicht nog net redden, afhankelijk van de correctie van uw bril. Maar een leuke vakantie is anders. U ziet slechter, autorijden is gevaarlijk, een roman lastiger te lezen, het uitzicht is er nog wel, maar niet voor u.

Een noodoplossing om achter de hand te houden is gelukkig zo geregeld. Thuis dan.

Hebt u een oplossing achter de hand als u uw bril niet meer kunt gebruiken?

Het mooiste uitzicht. Met bril.

 


Bril voor erbij

De beste optie is natuurlijk een reservebril. En omdat deze bril voor nood is, hoeft dat niet noodzakelijk die top-of-the-line bril te zijn. Een bril op een juiste sterkte, uiteraard met ontspiegelde glazen en een eigentijds montuur. Speciaal voor de vakantiegangers hebben wij daarom een scherpe all-in prijs voor een Ray-Ban montuur mét enkelvoudig glas.

Ray-Ban all-in aanbod

  • Authentiek Ray-Ban montuur.
  • Dunner geslepen en ontspiegelde glazen op sterkte.
  • Iconische modellen.

Voor maar € 189,-*


Daglenzen voor ernaast

Stop een setje daglenzen in uw (hand)bagage. Lekker ook om te dragen als u veel bij het strand bent. Lenzenvloeistof is niet nodig, zoals bij maandlenzen of harde lenzen. Dat scheelt bij het inchecken. Deze lenzen zijn de meest hygiënische oplossing en altijd ready to wear.


Zonnebril altijd gepolariseerd

Een zonnebril op sterkte is geen overbodige luxe. Sterker nog. Als u uw ogen wilt beschermen tegen het schadelijke UV-licht en hinderlijke schitteringen dan is een gepolariseerde zonnebril op sterkte met de hoogste UV-bescherming nu extra aantrekkelijk.

Prego of Esprit montuurinclusief enkelvoudige gepolariseerde zonneglazen op sterkte voor € 249,-*

 


Zonne(bril) voor de kleintjes

Het komt nog altijd voor. De ouders hebben een merkbril terwijl de kinderen een zonnebrilletje dragen, gekocht bij de benzinepomp. Begrijpelijk want ze gaan minder zorgvuldig om met een bril, groeien hard en spelen wild. Helaas. De UV-schade is niet minder dan bij u. Daarom hebben wij het Kidsplan ontwikkeld.

50% korting op alle zonnebrillen, kinderbrillen, glazen en onderdelen met ons Kidsplan.*

 

 


zegt: Reservebril!

De ANWB adviseert bestuurders om een reservebril mee te nemen als in hun rijbewijs staat dat ze een bril of contactlenzen dragen (beperking code 01).

 

*Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

Gerelateerd

Ook interessant

Maak direct een afspraak