Optiek van Wely
Optiek van Wely
Openingstijden Maandag 09:00 - 18:00 Dinsdag 09:00 - 18:00 Woensdag 09:00 - 18:00 Donderdag 09:00 - 18:00 Vrijdag 09:00 - 21:00 Zaterdag 09:00 - 17:00 Zondag Gesloten 4 en 5 maart gehele dag gesloten
19 april vanaf 18.00 uur gesloten
22 en 27 april gesloten

01.06.2018

Hebt u een oplossing achter de hand?

ALS U UW BRIL OF CONTACTLENZEN NIET MEER KUNT GEBRUIKEN OP VAKANTIE?

Het overkomt ons allemaal

U gaat op vakantie, alles gepland, overal aan gedacht. Geld, tickets, paspoorten, verzekeringen, medicijnen. Maar zeg eens eerlijk. Hebt u een oplossing achter de hand als u uw bril niet meer kunt gebruiken? Helaas, het overkomt ons allemaal. Er zijn scenario’s genoeg te verzinnen. Geloof ons. We horen ze met zeer grote regelmaat.

“MIJN BRIL HEB IK LATEN LIGGEN IN HET VLIEGTUIG.”
“HIJ GLEED ZO VAN MIJN HOOFD HET WATER IN.”
“IEMAND IS ER OP GAAN ZITTEN.”
“GESTOLEN JA, MIJN BRIL ZAT IN DIE TAS.”

En dan. Bent u ineens weer afhankelijk. U kunt zich wellicht nog net redden, afhankelijk van de correctie van uw bril. Maar een leuke vakantie is anders. U ziet slechter, autorijden is gevaarlijk, een roman lastiger te lezen, het uitzicht is er nog wel, maar niet voor u. Een noodoplossing om achter de hand te houden is gelukkig zo geregeld.

Thuis dan.

BRIL
VOOR ERBIJ

De beste optie is natuurlijk een reservebril. En omdat deze bril voor nood is, hoeft dat niet noodzakelijk die top-of-the-line bril te zijn. Een bril op een juiste sterkte, uiteraard met ontspiegelde glazen en een eigentijds montuur. Speciaal voor de vakantiegangers hebben wij daarom brillen met een scherpe all-in prijs, inclusief een oogmeting en onze oogzorg.

NINA & MAX BRILLEN ALL-IN VANAF € 98,-.*
RAY-BAN BRILLEN ALL-IN VANAF € 189,-*

(EXTRA TOESLAG VOOR MULTIFOCALE GLAZEN IS € 200,-.)

DAGLENZEN
VOOR ERNAAST

Stop een setje daglenzen in uw (hand)bagage. Lekker ook om te dragen als u veel bij het strand bent. Lenzenvloeistof is niet nodig, zoals bij maandlenzen of harde lenzen. Dat scheelt bij het inchecken. Deze lenzen zijn de meest hygiënische oplossing en altijd ready to wear.

ZONNEBRIL
ALTIJD GEPOLARISEERD

Een zonnebril op sterkte is geen overbodige luxe. Sterker nog. Als u uw ogen wilt beschermen tegen het schadelijke UV-licht en hinderlijke schitteringen dan is een gepolariseerde zonnebril op sterkte met de hoogste UV-bescherming nu extra aantrekkelijk.

PREGO OF ESPRIT MONTUUR INCLUSIEF ENKELVOUDIGE GEPOLARISEERDE ZONNEGLAZEN OP STERKTE VOOR € 249,-.*

ZONNEBRIL
VOOR DE KLEINTJES

Het komt nog altijd voor. De ouders hebben een merkbril terwijl de kinderen een zonnebrilletje dragen, gekocht bij de benzinepomp. Begrijpelijk want ze gaan minder zorgvuldig om met een bril, groeien hard en spelen wild. Helaas. De UV-schade is niet minder dan bij u. Daarom hebben wij het Kidsplan ontwikkeld.

50% KORTING OP ALLE ZONNEBRILLEN, KINDERBRILLEN, GLAZEN EN ONDERDELEN MET ONS KIDSPLAN.*

ANWB ADVISEERT

De ANWB adviseert bestuurders om een reservebril mee te nemen als in hun rijbewijs staat dat ze een bril of contactlenzen dragen (beperking code 01).

* VRAAG IN DE WINKEL NAAR DE ACTIEVOORWAARDEN.

Gerelateerd

Ook interessant

Maak direct een afspraak