Optiek van Wely
Optiek van Wely
Gratis zonnebril campagne 2019

01.05.2019

Gratis Prego of Esprit zonnebril bij aankoop van een complete bril

Deze actie was geldig tot en met 29-06-2019.

Bij aanschaf van een enkelvoudige of multifocale bril krijgt u nu tijdelijk* een Prego of Esprit zonnebril op sterkte gratis.

De zomer wacht niet. En met het verschijnen van de eerste zon wordt het wellicht ook tijd voor een nieuwe zonnebril. Want, hoe fijn de zon ook is, het is ook belangrijk om uw ogen te beschermen tegen de schadelijke UV-straling van de zon.

Wij hebben volop keuze aan zonneglazen en monturen. Kom langs in onze winkel en ontdek zelf welke bril bij u past. Wist u overigens dat wij sinds kort meerdere nieuwe merken voeren? Bijvoorbeeld brillen van Coblens maar ook de zo geroemde designparels van fashion designer Thom Browne. Uiteraard kunt u bij ons voor de beste  zonneglazen terecht. Van gekleurde, meekleurende, gepolariseerde tot zelfs gespiegelde glazen op sterkte. Wij hebben het allemaal. Er modieus uitzien en ondertussen goed beschermd zijn, was nog nooit zo verleidelijk.

aanbod
 

Thom Browne

DE BRIL – Een bril van Thom Browne is uitgesproken. Onderscheidend is te zwak uitgedrukt. Edgy zal de één zeggen. Buitengewoon, karaktervol, stijlvol, iconisch, met ambachtelijke precisie, de ander. Zijn brillen worden in Japan met de hand gemaakt in speciaal ontwikkelde kleurencombinaties die samengaan met echt leer en zijkapjes van metalen maas. Maar altijd met de voor deze fashion designer zo kenmerkende oortips in de kleuren van de Amerikaanse vlag. Een designstatement pur sang. Kijk, hier ben ik.

DE MAN – Thom Browne is allereerst modeontwerper. Deze New Yorker werd bekend om het herontwerpen van het klassieke mannenpak. Inmiddels is hij door ondermeer Ralph Lauren en Anna Wintour (Vogue Magazine) geroemd om zijn klassieke en toch opmerkelijk komische, gestroomlijnde pakken. Fashionistas wereldwijd lopen weg met zijn ‘gekrompen’ pakken, ‘te korte’ broeken en buitengewone overhemden. Inmiddels dragen celebrities als Michelle Obama en Lionel Messi (en al zijn Barça-teamgenoten) zijn creaties.

Thom Browne

Comfortabel met gepolariseerde glazen

Xperio™ gepolariseerde brillenglazen zijn ideaal als u graag buiten bent. Dit geldt voor vakantiegangers, buitensporters, maar ook als u bijvoorbeeld graag buiten wandelt met de hond. Gepolariseerde glazen halen hinderlijke schitteringen via water en andere oppervlakten weg. Dit zorgt voor meer comfort en veiligheid. Kom naar onze winkel en ervaar het zelf!

Serengeti 2019 Agata 8778

De beste bescherming voor uw ogen

Ogen zijn belangrijk en moeten een heel leven mee. Kies daarom voor brillenglazen met een Crizal® Sun™ UV-coating en bescherm uw ogen zo optimaal mogelijk tegen schadelijk UV-licht. Glazen met een Crizal® Sun™ UV-coating hebben de hoogst mogelijke Eye-Sun Protection Factor (E-SPF)**, namelijk 50+. E-SPF geeft aan in welke mate een brillenglas UV-bescherming biedt. Hoe hoger de factor, hoe beter de bescherming. Zo helpt u om uw ogen zo optimaal mogelijk te beschermen.

Esprit

* Deze actie is geldig tot en met 29-06-2019, vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

**Eye-Sun Protection Factor (E-SPF) is een index ontwikkeld door Essilor, ter certificering van de mate van UV-bescherming van een brillenglas. De E-SPF-index heeft enkel betrekking op het brillenglas en betreft niet de mate van bescherming door directe blootstelling van het oog welke onderhevig is aan externe factoren (morfologie van de drager, montuurvorm, positie van het montuur). © Essilor International, april 2018.

Gerelateerd

Ook interessant

Maak direct een afspraak