Optiek van Wely
Optiek van Wely

01.02.2019

Gewoon méér bril voor hetzelfde geld

In softwareland heet het een update. Koopt u een auto of vliegticket dan noemen ze het een upgrade. Bij Optiek van Wely zijn we liever duidelijk. Dus u krijgt van ons gewoon meer bril, voor hetzelfde geld.

Hoe dat werkt voor multifocale glazen?

Stel, u koopt bij ons een montuur met multifocale Varilux Comfort glazen. Dan krijgt u van ons dezelfde bril, maar dan met multifocale Varilux X-design glazen. Met een unieke 3D-meting krijgen wij uw persoonlijke ‘eyecode’. Ingewikkelde technologie, met één doel: makkelijker meer zien.

Kiest u voor een bril met multifocale Varilux X-design glazen. Dan krijgt u van ons die bril, met daarin gratis de nieuwe multifocale Varilux X-clusive glazen. Door de verdergaande personalisatie in de X-clusive glazen heeft u nagenoeg geen last meer van het zogenoemde schommel-effect. Dit zorgt voor een van de comfortabelste multifocale zichtoplossingen die wij u kunnen bieden.

En kiest u voor een bril met multifocale Varilux X-clusive glazen, dan krijgt u € 224,50 korting op een gepolariseerde zonnebril.

Glasupgradecampagne multifocaal 2019

Hoe dat werkt voor unifocale glazen?

Stel, jij koopt bij ons een montuur met regulier geslepen glazen. Dan krijg je van ons dezelfde bril, maar dan met Essilor HD glazen. Dus met Wavefront Management technologie, point-by-point twinning en advanced digital surfacing. Ingewikkelde technologie, met allemaal één doel: makkelijker meer zien.

Kies je voor een bril met Essilor HD glazen. Dan krijg je van ons die bril, maar daar bovenop een gratis Essilor HD FIT. We meten jouw beide ogen elk op 28 punten. Daarna slijpen wij de glazen volledig passend bij de unieke ronding van je ogen.

En kies je voor een bril met Essilor HD FIT glazen, dan krijg je daar van ons gewoon één gepolarisserd zonneglas t.w.v. €149,- bij cadeau.

Glasupgradecampagne unifocaal 2019

Mis deze aanbieding niet, deze actie loopt tot en met 30 maart 2019. Maak een afspraak voor een oogscreening+.

Gerelateerd

Ook interessant

Maak direct een afspraak