Optiek van Wely
Optiek van Wely

18.03.2019

Check onze nieuwe collectie zonnebrillen

Kom langs en pas uw zonnebril.

Bij aankoop krijgt u een gelimiteerde Optiek van Wely strandtas cadeau, zolang de voorraad strekt.

Ook dit jaar komt die dag. De zon spat door de ramen. Het licht voelt scherper, schaduwen lijken korter. Voor het eerst weer jasloos de deur uit. De dag zit vol schittering, kleur en contrast. Tijd voor de zonnebril, zit die nog in de strandtas?

Om zorgeloos te kunnen kijken naar al het nieuw, raden wij u aan om een zonnebril of -glazen te dragen met UV-bescherming. Bent u al zonneklaar of bent u toe aan een nieuw paar? Optiek van Wely biedt ook dit jaar weer een ruime keuze aan topmerken.

Wat te denken van een DITA, Oakley, Chanel, Serengeti of bijvoorbeeld een Ray-ban zonnebril? Wellicht die mystieke spiegelcoating of gepolariseerde brillenglazen? Uiteraard allemaal met optimale UV-bescherming.

Kies voor mooi én verstandig. Want dat gaat tegenwoordig prima samen.

Serengeti

 

Kijk, op kleur

De glazen in zonnebrillen zijn er in allerlei kleuren. Dat is niet alleen voor de mode. Elke kleur heeft een eigen toepassing. Zo verhoogd geel contrast. Groene glazen laten meer licht door, zodat schaduwen minder donker zijn. Grijs is prettig bij wisselende lichtomstandigheden. Bruin maakt afstanden schatten makkelijker. Enfin. Er valt veel te vertellen en te kiezen.

Wat dragen profwielrenners vooral: geel, oranje, groen, grijs, bruin, blauw of roze?
Tegenwoordig is de trend in het profpeloton meekleurende glazen.

Oakley

 

Schitterend

Gepolariseerd zonnebrillenglas geeft rust aan uw ogen door de hinderlijke schitteringen weg te nemen. Denk bijvoorbeeld aan weerkaatsing van de zon op het water en op sneeuw. Maar ook de schitteringen op lak of weerspiegeling in ruiten vermindert. En een aardige bijvangst, u ziet daar meer contrast.

#1 voor watersporters, skiërs en boarders.

Dita

 

Gespiegeld

Gespiegeld glas in zonnebrillen is al bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De jeugd kopieerde deze spiegellook van de hiphoppers, jetset en filmsterren. Inmiddels kan iedereen en spiegelcoating ‘hebben’. Bij Optiek van Wely vindt u daarom een uitgebreid assortiment trendy spiegelbrillen in allerlei kleuren.

Gerelateerd

Ook interessant

Maak direct een afspraak