fbpx
Optiek van Wely
Optiek van Wely

01.02.2022

Blijf de digitale wereld de baas

Corrigeer, bescherm en optimaliseer je zicht 24/7.

We volgen wat ons boeit, we delen dromen. Werken, socializen, netwerken, wellicht wat gamen. En altijd maar online. Natuurlijk hou je zelf graag de regie. Een beeldscherm is er immers 24/7. Je wilt de controle over jouw zicht en natuurlijk het scherpst mogelijke beeld.

De beste enkelvoudige brillenglazen voor een digitale levensstijl zijn wat ons betreft de Eyezen Fit brillenglazen van Essilor.

Eyezen Fit brillenglazen zijn voorzien van het Eye Protect System. Dit beschermt je ogen tegen schadelijke UV- en blauwviolet licht, zorgt voor een natuurlijke kijkhouding en voorkomt vermoeide ogen.

Kies je voor de boost van Eyezen? Dan doen wij allereerst een Oogscreening+ met de baanbrekende AVA oogmeettechnologie. Daarna kiezen wij samen een montuur dat goed aansluit bij jouw stijl. Vervolgens slijpen we de Eyezen Fit brillenglazen perfect op maat.

Als je tussen 1 februari tot en met 12 maart een montuur + Eyezen Fit brillenglazen koopt, dan ontvang je daarbij een Google Nest Mini, ter waarde van ā‚¬ 59,-.

Gerelateerd

Ook interessant

Maak direct een afspraak