VIDEO /

VIDEO OVERZICHT

Silmo 2017...Optiek van Wely was erbij!

24-10-2017 Anke, Esther, Marielle en Diederik op inkoop

De grootste optiekbeurs vindt een keer per jaar plaats in het prachtige Parijs: Silmo 2017. We hebben weer veel nieuws gezien, bijvoorbeeld van Orgreen en van Salt Optics. Beleef het mee en bekijk de vlog!

LEES BERICHT

Optiek van Wely op inkoop

21-10-2016 Silmo 2016 optiekbeurs te Parijs

Optiek van Wely op inkoop tijdens de Silmo 2016. We waren erbij en hebben veel mooie dingen gezien, uitgeprobeerd en ingekocht. Op deze grootse optiekbeurs tonen de brillenmerken en glazenproducenten hun nieuwste collecties, die dit seizoen voornamelijk in het teken staan van nieuwe technologieën (3d printing!), toepassingen en baanbrekend design. Een aantal merken verwerken edelmetalen (goud, zilver) of chirurgisch staal in hun monturen, de veelal verfijnde toepassingen stuwen het begrip  'handmade design' tot ongekende hoogte. Het gebruik van diverse (duurzame) houtsoorten blijft populair, gelaserd of in combinatie met andere (luxe) materialen. Duurzaam produceren wordt steeds belangrijker, ook monturen worden gemaakt van gerecycled materiaal! De brillenglazen worden steeds verfijnder, scherper en minder belastend voor ogen. Essilor won zelfs een Silmo d'Or voor glazen die de ogen tegen schadelijk licht beschermen. Revolutionair hieraan is dat deze bescherming zich in de kern van het brillenglas bevindt. Het is dus géén coating! Benieuwd hoe wij de Silmo 2016 hebben beleefd? Bekijk de film...

LEES BERICHT

Optiek van Wely - Colsensation 2016

11-10-2016 Bezieling, overtuiging en doorzettingsvermogen

Op initiatief van Diederik van der Heijden, de eigenaar van Optiek van Wely, is er tijdens de Colsensation 2016 een film gemaakt over dit jaarlijkse evenement waarbij vele deelnemers de Duivelsberg (Mont Ventoux) beklimmen om geld op te halen voor het onderzoek naar hersenkanker. De film geeft een prachtig beeld van bezieling, overtuiging, doorzettingsvermogen en betrokkenheid en is aangeboden aan de organisatie van Colsensation, om hiermee nog meer bekendheid te geven aan dit mooie initiatief. Stilmakend mooi...
Wilt u de lange versie zien of de onthulling? Klik hier...lange versie of voor de onthulling

LEES BERICHT

NINA&MAX

13-09-2016 Verkrijgbaar Optiek van Wely!

In NINA&MAX - the making of bent u getuige van de geboorte van een nieuw Nederlands brillenmerk. Hippe, zeer betaalbare unisex brillen, ontworpen in Nederland en gemaakt met finesse in Italie. Kom bij ons kijken, wij hebben de gehele collectie.

LEES BERICHT

Optiek van Wely...the movie

05-09-2016 Fashion meets quality

Stap ook in de wereld van fashion en eyewear met Optiek van Wely. 

LEES BERICHT

Prada Avenue animatie

05-09-2016 All about fashion

Prada Avenue, een leuke animatiefilm over haute couture-design van Prada. Het merk zocht hiervoor de samenwerking met diverse beroemde illustratoren die ieder verantwoordelijk zijn voor diverse tekeningen in dit filmpje. Ziet u de verschillen?

LEES BERICHT

Roger Bacon , 3D-geprinte monturen

05-09-2016 Persoonlijker kan het niet

Roger Bacon is een relatief nieuw merk in de Nederlandse optiekmarkt. In dit filmpje ziet u hoe een montuur van Roger Bacon wordt aangemeten, uitgekozen (kleur en model) en wordt gemaakt. Natuurlijk dient u de glazen samen met onze opticiens nog wel uit te zoeken. Na de productie worden ze in uw montuur geplaatst en kunt u de bril ophalen. Hoe leuk is dit. Ga naar Optiek van Wely vraag ernaar!

LEES BERICHT

Tom Ford, a man in a woman's world

05-09-2016 Private collection

Tom Ford wordt ook wel 'a man in a woman's world' genoemd. Deze gelauwerde designer weet als geen ander wat vrouwen zoeken in mode. Zijn eyewear collecties zijn duidelijk herkenbaar en dragen allemaal het signatuur van de meester. Tom Ford durft het aan controversieel te zijn en hij haalt zijn inspiratie uit de wereld om hem heen, momenteel begeeft hij zich, net als meerdere designers, op een reis door het verleden. Een montuur of zonnebril is meestal herkenbaar aan de 'T' aan het front. 

LEES BERICHT

Cirque Magic met theo eyewear

05-09-2016 Het was een feestje

Het motto van het 'theo'-event was dit jaar: Cirque Magic. Dat beloofde wat. Onder het genot van heerlijke cocktails, een heuse goochelaar, een popcorn-maker en heerlijke hapjes was het goed vertoeven bij Optiek van Wely. Alle monturen van 'theo' waren aanwezig in verschillende kleuren en materialen. Een waar feestje, met een mooi gedecoreerde winkel waarin een extra vrolijk gekleed team samen met de bezoekers de mooiste brillen uitkoos. 

LEES BERICHT

FOTO ALBUMS /

FOTO ALBUMS OVERZICHT

Optiek van Wely in een nieuw jasje

12-06-2017 Mei 2017

Vanaf 4 mei is onze geheel vernieuwde winkel geopend. Deze fotoimpressie geeft een indruk van het resultaat van ons avontuur. Belevenis wordt beleving. Een oogzorgcentrum van 600m2 met alle specialismen onder een dak. U moet het eigenlijk in het echt zien... tot ziens bij ons in de winkel!

ZIE ALBUM

Carlo 50 jaar bij Optiek van Wely

17-10-2016 De beelden...

Het 50-jarig jubileum van Carlo Battes ging niet geheel ongemerkt voorbij. Velen onder u kwamen de jubilaris feliciteren en heerlijke, mooie en speciale cadeaus vielen Carlo ten deel. Hij was zichtbaar ontdaan en wilde met iedereen op de foto! In dit album ziet u een fotoverslag van donderdag 1 september van 16.00 tot 20.00 uur. Namens Carlo hartelijk bedankt voor alle belangstelling en cadeautjes..hij was er stil van....

ZIE ALBUM
Kunnen wij u helpen?