Blog / Optiek van Wely sponsor team Leeuw Rallysport Dakar 2018

Optiek van Wely sponsor team Leeuw Rallysport Dakar 2018

Bij Optiek van Wely zijn we verzot op sport. Niets voor waren we eerder dit jaar al sponsor van de Fixed Gear Race tijdens Draai van de Kaai 2017 én sponsoren we jaarlijks ColSensation. Onlangs is er weer een nieuwe sportieve samenwerking gestart. Optiek van Wely sponsort het Dakar rally team Leeuw Rallysport met gloednieuwe, prestatieverhogende sportbrillen van Oakley. 

Dakar rally team Leeuw

Het Dakar rally team Leeuw Rallysport komt uit Eindhoven en is onlangs met complete team langs geweest in onze winkel. Wouter, Arno en Peter hebben als eerste de ogen opgemeten en de gezondheid van de ogen bekeken. Daarna was het tijd om met iedereen de brillen uit te zoeken. Dit zijn zonnebrillen van Oakley, speciaal om de sportprestatie te verhogen.

Oakley Prizm techniek

De mannen van team Leeuw krijgen tijdens de rally te maken met verschillende ondergronden en terreinen. Je wilt dan zo scherp mogelijk zicht creëren. 

De gekozen sportbrillen van Oakely zijn voorzien van brillenglazen met de Prizm techniek. Deze gepolariseerde brillenglazen zorgen voor meer diepte en contrast op elk terrein. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Oakley heeft een interessante video gemaakt waarin het verschil met gewone zonnebrilglazen en brillenglazen met de Prizm techniek goed te zien is. 

In januari gaan de mannen van team Leeuw Rallysport rijden. Wij hopen natuurlijk dat hun nieuwe sportbrillen voor verpletterende prestaties gaat zorgen!  

Kunnen wij u helpen?