Blog / Optiek van Wely sponsor Fixed Gear-award tijdens Draai van de Kaai

Optiek van Wely sponsor Fixed Gear-award tijdens Draai van de Kaai

Wie weleens bij Optiek van Wely is binnengestapt, zal het niet zijn ontgaan: wij hebben een bijzondere band met wielrennen. Daarom vinden wij het extra leuk om aan te kondigen dat we sponsor zijn van de 1e Roosendaalse Fixed Gear Race. Daarbij zal Diederik bovendien het startschot geven! 

Optiek van Wely & wielrennen

De fiets in onze etalage, de Oakley sportbrillen, het boek over Wielercafés in Vlaanderen in de kast. Overal in ons oogzorgcentrum vindt u een knipoog naar de mooie wielersport. Regelmatig sponsoren wij wielerevenementen. Zo hadden we deze maand onze eigen team in de 34e Nationale Jeugdronde en zijn we in september weer bij ColSensation, waarvan we sinds vijf jaar hoofdsponsor zijn. 

Tijdens de Draai van de Kaai op 30 en 31 juli, hét wielerspektakel van Roosendaal, kunnen we dus ook zeker niet ontbreken. Dit jaar is Optiek van Wely dan ook gekoppeld aan de ‘Fixed Gear Race’. 

Diederik is zelf fervent wielrennen en regelmatig op de racefiets te vinden, evenals veel andere collega’s. Bovendien zijn er veel overeenkomsten te vinden tussen Fixed Gear racing en ons werk: 

“In ons werk herken ik veel van de Fixed Gear rider, die zijn materiaal door een door kent en rekent op zijn vaardigheid, inschattingsvermogen en precisie, waarmee hij zonder kleerscheuren als winnaar over de meet gaat. Deze kennis en eigenschappen zijn ook binnen ons team te vinden, waardoor onze klant vanaf het eerste contact voelt dat we met passie en doorzettingsvermogen samen werken aan de optimale oplossing voor de ogen. Wij dragen ‘De Draai’ een warm hart toe en ik ben van mening dat je hier als Roosendaals bedrijf echt bij moet zijn!”

Fixed Gear Race Roosendaal

Fixed Gear fietsen, ook wel een fixie of doortrapper genoemd, hebben één versnelling zonder (hand)remmen. Je kunt enkel remmen door de pedalen achteruit te duwen. 

De race vindt plaats op maandag 31 juli, waarbij het startschot om 16:50 uur wordt gegeven. De Fixed Gear Race staat garant voor 45 minuten non-stop koersen op topniveau!

Kunnen wij u helpen?