Blog / Optiek van Wely sponsor en deelnemer ColSensation

Optiek van Wely sponsor en deelnemer ColSensation

Op dinsdag 12 september is het zover: dan vertrekt er vanuit Roosendaal een bus richting de Mont Ventoux voor ColSensation 2017! Optiek van Wely is er voor het vijfde jaar bij als evenementsponsor én deelnemer. Dit jaar zullen Renee, Kelly en Diederik de Franse berg trotseren. 

Over ColSensation

ColSensation is een Roosendaals initiatief. Het fietsevenement heeft maar een doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. Om dit bereiken, beklimt een groep gemotiveerde deelnemers elk jaar de Mont Ventoux. De tussenstand staat inmiddels al op meer dan 250.000 euro. Een fantastisch bedrag! Op vrijdag 15 september gaan we de Mont Ventoux opnieuw trotseren.

Vijf jaar trotse evenementsponsor

Sport en Optiek van Wely gaan hand in hand. Dat geldt des te meer voor wielersport. Dit kon u ook al lezen over onze sponsoring van de Fixed Gear Race tijdens Draai van de Kaai 2017. De sponsoring van ColSensation komt uit het hart van ons oogzorgcentrum. Dit wordt gedragen door het hele team. Bij Optiek van Wely hebben we ‘samen sterk’ hoog in het vaandel staan. We kunnen ons goed vinden in de kernwaarden van het evenement zoals verbondenheid, samenwerking, maatschappelijke betrokkenheid en empathie. Daarnaast is het een echt Roosendaals evenement: en daar zijn we heel trots op!

ColSensation is een prachtig evenement en een onvergetelijke ervaring. Optiek van Wely heeft een prachtig beeld ontvangen van de organisatie van ColSensation, vanwege de sponsoring voor het vijfde jaar op rij.

Wilt u ons een extra steuntje in de rug bieden? Zeker doen! U kunt onze collega's sponsoren via de officiële website. Ga naar de profielen van Renee, Kelly of Diederik. We kunnen alle steun hard gebruiken! Kunnen wij u helpen?