Blog / GRATIS EEN ZONNEBRIL OP STERKTE!*

GRATIS EEN ZONNEBRIL OP STERKTE!*

De zon begint te stralen dus wordt het wellicht ook tijd voor een nieuwe zonnebril. Want, hoe fijn de zon ook is, het is ook belangrijk uw ogen te beschermen tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Wij hebben volop keuze aan zonneglazen en monturen. Kom langs in onze showroom en ontdek zelf welke bril bij u past. Zo gaat u modieus én beschermd de zomer in.

EEN GRATIS ZONNEBRIL OP STERKTE, HOE WERKT DAT PRECIES?

Een goede zonnebril is net zo belangrijk als een goede bril. Daarom krijgt u van ons tijdelijk een zonnebril op sterkte gratis bij aanschaf van een complete bril.

Koopt u een complete bril met Eyezen Fit of 360Fit glazen? Dan krijgt u een enkelvoudige zonnebril op sterkte gratis!
U mag gratis een Prego of Esprit zonnebril uitzoeken. Wilt u gepolariseerde zonneglazen? Dan betaalt u een toeslag van € 75,-. 

Koopt u een complete bril met X-serie glazen? Dan krijgt u een multifocale zonnebril op sterkte gratis
U mag gratis een Prego of Esprit zonnebril uitzoeken. Wilt u gepolariseerde zonneglazen? Dan betaalt u een toeslag van € 150,-. 

*Deze actie is geldig tot en met 30-06-2018, vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

NIEUWE ZONNEBRILMERKEN BIJ OPTIEK VAN WELY

Etnia Barcelona


Etnia Barcelona is ontstaan in, hoe kan het ook anders, Barcelona. Hier besloot oprichter David Pellicer in 2001 zijn eigen label op te richten. Na jaren vrijwel te zijn opgegroeid in de fabriek van zijn ouders nam hij deze ervaring mee in het ontwikkelen van zijn eigen, eigentijdse brillen. Een van de doelen die David voor ogen had was het produceren van brillen in een andere kleur dan het vaak standaard zwart of bruin.

Veel van de inspiratie komt uit de kunstwereld. Zo ontwikkelden zij al eerder 4 bijzondere collecties geinspireerd op 4 beroemde kunstenaars als Basquiat en Yves Klein. Ook de kleuren van de collecties worden altijd met zorg uitgekozen in lijn met de huidige modetrends en kunststromingen.  Niet alleen het design, maar de bril zelf is bijzonder. Als hoofdmateriaal gebruiken zij acetaat welke 100% natuurlijk is. Deze grondstof wordt voor Etnia Barcelona gemaakt van katoen waardoor het geen zware gifstoffen bevat. Niet alleen een kleurrijke designbril dus, maar ook nog eens van uitstekende kwaliteit.

Gucci


Misschien wel het bekendste Italiaanse modelabel Gucci. Opgericht in 1921 in Florence en inmiddels wereldwijd toonaangevend op het gebied van luxe. Naast kleding en accessoires hebben zij ook een zeer uitgebreide collectie zonnebrillen.

Het merk staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteit, Italiaans vakmanschap en autoriteit in de modebranche. 
De monturen van Gucci zijn duidelijk herkenbaar en zijn vaak een sterkte doorvertaling van hun huidige collecties. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren, materialen en designs. De zonnebrillen en monturen kenmerken zich door de combinatie van onderscheidend design en het gebruik van de beste materialen.     

Cartier


Wellicht heeft dit merk helemaal geen introductie nodig. U kent Cartier ongetwijfeld van de sierraden en horloges die wereldwijd worden geroemd door hun uitzonderlijke kwaliteit en design. Maar naast dit moois ontwerpen en produceren zij ook monturen van deze zelfde hoge kwaliteit.

Cartier brillen en zonnebrillen zijn er in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Het materiaal van de brillen varieert vooral van kunststof tot metaal. Maar Cartier heeft uiteraard ook, hoe kan het ook anders, brillen in de collectie met 24-karaats goud en briljanten. Duurzame en hoogwaardige monturen die in de absolute top van de luxe zitten.
     

Dita  


Dita is opgericht in 1995 door John Jupiner en Jeff Solorio. Mannen die elkaar al vanaf de basisschool kennen en jaren later nog steeds goede vrienden zijn. Zij wilden, met hun gevoel voor passie en design, een eigen label opstarten. Met L.A. als thuisbasis resulteert dat tot de dag van vandaag in collecties die zijn geïnspireerd op de jaren 50 filmsterren tot en met de glamour van de jaren 80.

Elk montuur wordt met de hand geproduceerd in Japan en onderscheid zich door de minimalistische en geraffineerde afwerking. Zonder grote logo’s, maar mét een uitgesproken design. Geen wonder dat inmiddels heel Hollywood en ver daarbuiten met dit merk wegloopt. En vanaf nu vindt u dit prachtige merk ook bij Optiek van Wely in de showroom.  

Uiteraard vindt u in onze winkel veel meer merken en hun collectie. Kom gerust langs, wij helpen u graag met het zoeken naar het perfecte montuur!         
Kunnen wij u helpen?