Blog

Wij hebben de NanaWoody&John Best Store Design 2018 award gewonnen

U wist het natuurlijk al lang, maar nu weet de rest van Nederland het ook. Wij hebben de mooiste optiekzaak van Nederland! Maandag 23 april 2018 waren de uitreikingen van de NanaWoody&John Awards. Daar hebben wij de Best Store Design Award 2018 gewonnen. Dit allemaal dankzij jullie stemmen, daarvoor willen wij jullie enorm bedanken! De award is in al haar glorie te zien bij ons. 

Hier is alvast een ‘klein’ voorproefje.NanaWoody&John reikt jaarlijks diverse awards uit binnen de optiekwereld, waaronder de Best Store Design Award. Wij zijn hartstikke trots dat wij in het sterke deelnemersveld de award hebben gewonnen! 

Nogmaals bedankt allemaal voor jullie steun.

Andere onderwerpen binnen dit onderwerp zijn:

BLOG /

BLOG OVERZICHT

Wij hebben de NanaWoody&John Best Store Design 2018 award gewonnen

Wij hebben de NanaWoody&John Best Store Design 2018 award gewonnen

01-05-2018 Bedankt voor jullie steun!

U wist het natuurlijk al lang, maar nu weet de rest van Nederland het ook. Wij hebben de mooiste optiekzaak van Nederland! Maandag 23 april 2018 waren de uitreikingen van de NanaWoody&John Awards. Daar hebben wij de Best Store Design Award 2018 gewonnen. Dit allemaal dankzij jullie stemmen, daarvoor willen wij jullie enorm bedanken! De award is in al haar glorie te zien bij ons. 

Hier is alvast een ‘klein’ voorproefje.NanaWoody&John reikt jaarlijks diverse awards uit binnen de optiekwereld, waaronder de Best Store Design Award. Wij zijn hartstikke trots dat wij in het sterke deelnemersveld de award hebben gewonnen! 

Nogmaals bedankt allemaal voor jullie steun.

LEES BERICHT
GRATIS EEN ZONNEBRIL OP STERKTE!*

GRATIS EEN ZONNEBRIL OP STERKTE!*

29-03-2018 Bij aanschaf van een enkelvoudige of multifocale bril.

De zon begint te stralen dus wordt het wellicht ook tijd voor een nieuwe zonnebril. Want, hoe fijn de zon ook is, het is ook belangrijk uw ogen te beschermen tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Wij hebben volop keuze aan zonneglazen en monturen. Kom langs in onze showroom en ontdek zelf welke bril bij u past. Zo gaat u modieus én beschermd de zomer in.

EEN GRATIS ZONNEBRIL OP STERKTE, HOE WERKT DAT PRECIES?

Een goede zonnebril is net zo belangrijk als een goede bril. Daarom krijgt u van ons tijdelijk een zonnebril op sterkte gratis bij aanschaf van een complete bril.

Koopt u een complete bril met Eyezen Fit of 360Fit glazen? Dan krijgt u een enkelvoudige zonnebril op sterkte gratis!
U mag gratis een Prego of Esprit zonnebril uitzoeken. Wilt u gepolariseerde zonneglazen? Dan betaalt u een toeslag van € 75,-. 

Koopt u een complete bril met X-serie glazen? Dan krijgt u een multifocale zonnebril op sterkte gratis
U mag gratis een Prego of Esprit zonnebril uitzoeken. Wilt u gepolariseerde zonneglazen? Dan betaalt u een toeslag van € 150,-. 

*Deze actie is geldig tot en met 30-06-2018, vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

NIEUWE ZONNEBRILMERKEN BIJ OPTIEK VAN WELY

Etnia Barcelona


Etnia Barcelona is ontstaan in, hoe kan het ook anders, Barcelona. Hier besloot oprichter David Pellicer in 2001 zijn eigen label op te richten. Na jaren vrijwel te zijn opgegroeid in de fabriek van zijn ouders nam hij deze ervaring mee in het ontwikkelen van zijn eigen, eigentijdse brillen. Een van de doelen die David voor ogen had was het produceren van brillen in een andere kleur dan het vaak standaard zwart of bruin.

Veel van de inspiratie komt uit de kunstwereld. Zo ontwikkelden zij al eerder 4 bijzondere collecties geinspireerd op 4 beroemde kunstenaars als Basquiat en Yves Klein. Ook de kleuren van de collecties worden altijd met zorg uitgekozen in lijn met de huidige modetrends en kunststromingen.  Niet alleen het design, maar de bril zelf is bijzonder. Als hoofdmateriaal gebruiken zij acetaat welke 100% natuurlijk is. Deze grondstof wordt voor Etnia Barcelona gemaakt van katoen waardoor het geen zware gifstoffen bevat. Niet alleen een kleurrijke designbril dus, maar ook nog eens van uitstekende kwaliteit.

Gucci


Misschien wel het bekendste Italiaanse modelabel Gucci. Opgericht in 1921 in Florence en inmiddels wereldwijd toonaangevend op het gebied van luxe. Naast kleding en accessoires hebben zij ook een zeer uitgebreide collectie zonnebrillen.

Het merk staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteit, Italiaans vakmanschap en autoriteit in de modebranche. 
De monturen van Gucci zijn duidelijk herkenbaar en zijn vaak een sterkte doorvertaling van hun huidige collecties. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren, materialen en designs. De zonnebrillen en monturen kenmerken zich door de combinatie van onderscheidend design en het gebruik van de beste materialen.     

Cartier


Wellicht heeft dit merk helemaal geen introductie nodig. U kent Cartier ongetwijfeld van de sierraden en horloges die wereldwijd worden geroemd door hun uitzonderlijke kwaliteit en design. Maar naast dit moois ontwerpen en produceren zij ook monturen van deze zelfde hoge kwaliteit.

Cartier brillen en zonnebrillen zijn er in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Het materiaal van de brillen varieert vooral van kunststof tot metaal. Maar Cartier heeft uiteraard ook, hoe kan het ook anders, brillen in de collectie met 24-karaats goud en briljanten. Duurzame en hoogwaardige monturen die in de absolute top van de luxe zitten.
     

Dita  


Dita is opgericht in 1995 door John Jupiner en Jeff Solorio. Mannen die elkaar al vanaf de basisschool kennen en jaren later nog steeds goede vrienden zijn. Zij wilden, met hun gevoel voor passie en design, een eigen label opstarten. Met L.A. als thuisbasis resulteert dat tot de dag van vandaag in collecties die zijn geïnspireerd op de jaren 50 filmsterren tot en met de glamour van de jaren 80.

Elk montuur wordt met de hand geproduceerd in Japan en onderscheid zich door de minimalistische en geraffineerde afwerking. Zonder grote logo’s, maar mét een uitgesproken design. Geen wonder dat inmiddels heel Hollywood en ver daarbuiten met dit merk wegloopt. En vanaf nu vindt u dit prachtige merk ook bij Optiek van Wely in de showroom.  

Uiteraard vindt u in onze winkel veel meer merken en hun collectie. Kom gerust langs, wij helpen u graag met het zoeken naar het perfecte montuur!         

LEES BERICHT
Optometrist, orthoptist of contactlensspecialist

Optometrist, orthoptist of contactlensspecialist

07-02-2018 3 van onze specialisten aan het woord

Bij Optiek van Wely kun je terecht voor next level oogzorg. We hebben namelijk niet alleen een deskundig team van opticiens. Ook voor allerlei andere disciplines kun je bij ons terecht. Maar wat is nu precies wat? Wat doet een optometrist en waarin maakt een contactlensspecialist of orthoptist het verschil? Onze specialisten Annemieke, Wouter en Stefan leggen het uit!

Annemieke: de optometrist

Als optometrist bij Optiek van Wely heeft Annemieke een afwisselend takenpakket. Je vindt haar vooral in onze meetruimtes. “Ik doe daar de oogmetingen. Daarbij kijk ik naar de sterkte van de ogen, maar ik controleer ook de oogdruk en de gezondheid van de ogen. Hiervoor gebruiken we een speciale microscoop. Als het nodig is, kunnen we ook foto’s en scans van het netvlies maken.” 

In de meetruimtes voeren we ook speciale onderzoeken uit om de oogdruk te meten. Daarbij kijken we ook naar het gezichtsveld. Annemieke: “Indien nodig gebruiken we oogdruppels om de ogen nog beter te kunnen onderzoeken. Vrijwel alles is hier aanwezig om iedere dag de beste in oogzorg te kunnen zijn!” 

Annemieke doet ook de vooronderzoeken en nacontroles als het gaat om ooglaseren en andere chirurgische ingrepen (bijvoorbeeld een vervanglens of voorzetlens) om de sterkte van de ogen te corrigeren. Tot slot doet ze ook de oogkeuring van piloten: “Denk aan toekomstige piloten die met hun opleiding gaan beginnen of piloten die voor een herkeuring van de ogen komen. Binnen dit beroep is goed zicht natuurlijk cruciaal!” 


Wouter: de contactlensspecialist

Wouter is inmiddels alweer 7 jaar contactlensspecialist bij Optiek van Wely. Hij controleert de sterkte en gezondheid van de ogen en de conditie van de contactlenzen. “Ik heb gesprekken met klanten over de verschillende opties die er zijn in lezen en meet deze vervolgens aan. Dat kan variëren van relatief ‘eenvoudige’ daglenzen voor iemand die slechts af en toe een lenzen wil dragen. Bijvoorbeeld op de racefiets of met skiën. Maar het kan ook een multifocale lens zijn voor iemand die liever geen bril draagt, maar wel ondersteuning voor veraf én dichtbij nodig heeft.”

Daarnaast meet Wouter ook nachtlenzen aan. Deze lenzen draag je ’s nachts en zorgen ervoor dat je overdag scherp kunt zien zonder ondersteuning van een bril of daglenzen. 

Wouter: “Verder houd ik me ook bezig met lenzen die een medische toepassing hebben, daar haal ik veel voldoening uit. Zo heb je de keratoconus, een oogaandoening aan het hoornvlies, of een hoornvliestransplantatie. Het mooie aan mijn werk, is dat iedereen uniek is. Aan mij de geweldige taak om de juiste lenzen aan te meten en goed in de gaten te houden of iemand nog wel echt tevreden is met de lenzen. Dit maakt elke dag weer een leuke uitdaging!” 

Stefan: de orthoptist

Van alle oogheelkundige beroepen, zoals opticien, optometrist en oogarts, is orthoptist waarschijnlijk de meest onbekende. En toch kent bijna iedereen het! We hebben immers allemaal weleens een kindje met een oogpleister op gezien. “Orthoptie is grotendeels gericht op kinderen,” legt Stefan uit. “Toch komen er ook af en toe volwassenen langs bij de orthoptist. Ook op latere leeftijd kan de oogstand verslechteren waardoor er dubbelzien en hoofdpijn ontstaan. Zeker bij klachten met een multifocale bril, die toch al wat meer aanpassingsvermogen van de ogen vraagt, is een orthoptisch onderzoek aan te raden.”

Zo’n orthoptisch onderzoek wordt standaard verricht bij alle kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Bij kinderen jonger dan 5 jaar gebeurt dit in het ziekenhuis. Boven de 12 jaar bieden we eerst een gewone oogmeting aan. De orthoptist is dan een back-up. Stefan: “Iedere volwassene kan in principe bij een orthoptist terecht komen, al gebeurt dit vaak wel op verwijzing. Deze verwijzing kan ook van een van onze opticiens komen.” 

Meer lezen over Stefan? In dit blog kun je ‘een dagje door de ogen’ van Stefan kijken. 

LEES BERICHT
Een dagje door de ogen van Stefan

Een dagje door de ogen van Stefan

22-01-2018

Bij Optiek van Wely wordt u dagelijks geholpen door een ontzettend groot team van experts, elk met hun eigen specialiteit. Wij laten u graag kennis maken met de ‘gezichten’ op onze werkvloer. Deze keer vroegen we orthoptist Stefan het hemd van het lijf. Over Max Verstappen, zwarte koffie en het wilde westen van Amerika. 

Wanneer wist je dat je dit wilde gaan doen? 

“Eigenlijk al zolang als ik me kan herinneren, heb ik interesse gehad voor oogzorg. De combinatie opticien en orthoptist is voor mij de perfecte invulling."

Kun je iets uitleggen over je functie en wat maakt jouw werk bijzonder?

“Als opticien voer ik regelmatig oogmetingen uit en help ik meedenken welke bril of welk glastype het beste bij iemand past. De verkregen ervaring hierin maakt me ook één van de eerste aanspreekpunten bij (kijk)problemen. Binnen mijn functie als orthoptist voer ik onderzoeken uit bij alle kinderen van 5 tot 12 jaar. Zij zijn volop in ontwikkeling en hebben andere oogzorg nodig dan een volwassenen. Het is inmiddels zo “gewoon” geworden, maar je helpt iemand met beter kijken! Dat maakt het werk voor mij bijzonder. Waar zouden we zijn zonder de bril of onze contactlenzen?"

Hoe ziet jouw werkdag er ongeveer uit? 

"Dat is een mix van oogzorg (oogmetingen en kinder-onderzoeken) en opticiens werk; monturen uitzoeken en advies geven over glazen."

Wat maakt Optiek van Wely volgens jou onderscheidend en uniek? 

"Als je een bezoek aan de oogarts niet meerekent, levert Optiek van Wely alle denkbare onderzoeken en oogzorg. Zelden is het oogzorg aanbod zo compleet als bij ons!"

Wat is je favoriete montuur, merk of collectie en waarom?  

"Rolf! Een bril volledig gemaakt van hout (afgezien van de glazen dan 😊), hoe gaaf is dat?!" 

Bij Optiek van Wely staat Jesse altijd klaar om briljante koffies te maken. Hoe drink jij deze het liefst? 

"Zwart."

Door wiens ogen zou je wel een dagje willen kijken en waarom?

"Max Verstappen. Het lijkt me heel erg gaaf om legaal 300 km/u te rijden."

Wanneer zette je voor het laatste een roze bril op of af?

"Een roze bril op hebben, betekent natuurlijk iets of iemand zijn mindere kanten niet (kunnen) zien. Dat moet voor mij dan toch ook de verbouwing van de winkel geweest zijn. Alles is zo enorm anders en zo gaaf, dat kleine tegenslagen je echt totaal niet storen."

Wanneer of waar keek jij voor het laatst je ogen uit? 

"In Amerika, 3 jaar geleden. Ik heb toen een groot gedeelte van het westen mogen bewonderen samen met mijn vriendin. Ongelofelijk mooi is het daar! En het allerbeste: in mei mogen we weer!"

Wat was voor jou een echte eyeopener? 

"Dat was in onze nieuwe, verbouwde winkel. Namelijk hoe “anders” een optiek winkel aangekleed kan zijn en het dan toch zo fijn kan werken!" 

LEES BERICHT
Gaan we voor trendy of tijdloos? Zo werkt de inkoop van brillen

Gaan we voor trendy of tijdloos? Zo werkt de inkoop van brillen

18-01-2018

Bij Optiek van Wely kunt u onder meer terecht voor een zeer grote collectie brilmonturen van diverse merken. Van klassiek en tijdloos tot brilmonturen die momenteel helemaal on-trend of iets gewaagder zijn. Bent u benieuwd hóe wij onze collecties kiezen en hoe de inkoop van brillen precies werkt? Esther legt het uit in dit blog! 

Optiekbeurzen: alles onder één dak

Elk jaar weer kunnen optiekzaken in onder meer Parijs, Milaan en München terecht voor diverse grote optiekbeurzen. Het voordeel van zo’n beurs is dat je vele collecties en merken op één centrale plek bij elkaar hebt. 

Esther: “De optiekbeurzen zijn ideaal om rond te kijken naar nieuwe ontwikkelingen, nieuwe merken en de trends van het komende jaar. Daarnaast kopen we op die optiekbeurzen soms ook nieuwe monturen in van merken die we al in het assortiment hebben. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de levertijd van de nieuwste modellen anders te lang wordt. En wij willen die collecties natuurlijk graag zo snel mogelijk presenteren!”

De Silmo in Parijs is één van de grootste optiekbeurzen. Deze bezoeken we eigenlijk elk jaar. Mariëlle schreef een verslag over de laatste keer dat we deze grote beurs bezochten: één groot avontuur! In Nederland zijn er jaarlijkse ook kleinere beurzen zoals de HALL of FRAME in Utrecht. Hier gaan we bijvoorbeeld naartoe als we echt lokaal iets nieuws zoeken. 

Bekijk hier de video van de Silmo in Parijs

Waar letten we op tijdens het inkopen?

Het assortiment aan monturen en brillenmerken bij Optiek van Wely is al heel groot. Maar uiteraard zijn er nog heel veel andere brillenmerken. Het aanbod is enorm! Als optiek is het een uitdaging om uit al die merken een assortiment samen te stellen waar je een zo breed mogelijk publiek mee aanspreekt. “De collectie moet voor ieder wat wils kunnen bieden. Zowel klassiek als modern, echte trend- en designmonturen, exclusief en toegankelijk. We proberen in elk segment de juiste collectie samen te stellen.” 

Naast de tijdloze en klassieke monturen vinden we het ook leuk om bovenop nieuwe ontwikkelingen te zitten qua materialen en trends. Het is heel leuk om nieuwe stijlen zo snel mogelijk te kunnen laten zien in de winkel. Als we een nieuw merk in de collectie opnemen, dan is dat merk altijd een aanvulling op de huidige collectie. Of het merk is een bepaald opzicht beter. Dan vervangt een bepaald montuur of merk iets anders uit de collectie. 

Fabrikanten en vertegenwoordigers

Voor de inkoop van brillen bezoeken we niet enkel optiekbeurzen. Er komen ook regelmatig vertegenwoordigers van brillenmerken bij ons langs in de winkel. Dat werkt ook heel prettig, want dan kunnen we in alle rust met een aantal collega’s mee kijken. We kunnen dan ook goed vergelijken wat we al hebben liggen en hebben beter zicht op monturen die goed lopen en minder goed lopen. Op beurzen gaat het er vaak allemaal wat hectischer aan toe. 

Tot slot is voor ons de samenwerking met fabrikanten ook heel belangrijk. Esther: “We willen graag een goede service verlenen aan onze klanten. Garanties en de nalevering van onderdelen is daarom wel iets waar we op letten wanneer we de samenwerking aan gaan met een nieuwe fabrikant. Tot slot moet een merk wel aan een bepaalde kwaliteit voldoen, voordat we ergens mee starten. Er zijn ontzettend veel merken op de markt, maar er zit behoorlijk veel verschil in afwerking. Wij kiezen altijd voor het hoogste niveau wat in een bepaald (prijs)segment te krijgen is.” 

Benieuwd naar onze merken en monturen? Of wilt u graag een goed advies over bijvoorbeeld welke vorm of kleur brilmontuur het beste bij u past? Neem contact met ons op voor een afspraak of kom langs in de winkel! 


LEES BERICHT
Optiek van Wely is bij Roosendaal on Stage!

Optiek van Wely is bij Roosendaal on Stage!

15-01-2018

Al enig idee wat je later wilt worden? Of misschien nog helemaal niet? Speciaal daarvoor wordt donderdag 18 februari het beroepenfeest Roosendaal on Stage gehouden. En Optiek van Wely is daarbij!

Roosendaal on Stage

On Stage is een landelijk evenement voor VMBO leerlingen die nu of straks voor hun beroepskeuze staan. In de voorafgaande maanden aan Roosendaal on Stage worden ze getraind in gesprekstechnieken en netwerken. Op het beroepenfeest kunnen ze namelijk met maar liefst 150 verschillende beroepen in contact komen. Ze kiezen de beroepen uit die hun interessant lijken en gaan met de vertegenwoordigers daarvan het gesprek aan. Bij wederzijds enthousiasme is er een match en mogen de leerlingen bij dat betreffende bedrijf op bezoek gaan voor een Doe Dag. 

Stefan en Mariëlle vertegenwoordigen dit jaar Optiek van Wely tijdens het beroepenfeest. Stefan is orthoptist (specialist kinderogen, dubbelzien en scheelzien) en opticien. Mariëlle is in- en verkoopadviseur en een gedreven trendwatcher. Zij hopen uiteraard met veel enthousiaste leerlingen een match te hebben, zodat zij kunnen doorgroeien tot de oogspecialisten van de toekomst! 

Kijk voor meer informatie op de website van Roosendaal on Stage


LEES BERICHT
Vanaf 8 januari ook op maandag geopend

Vanaf 8 januari ook op maandag geopend

27-12-2017 van 09.00 - 18.00 uur

Je zal maar net op maandag tijd hebben. Daarom zijn wij vanaf 8 januari ook op maandagen geopend (met uitzondering van feestdagen). Kom maandag 8, 15 en 29 januari langs, dan trakteren wij op wij op een lekker glaasje bij elk bezoek, omdat het nu kan. 

Let op:
 22 januari hebben we een personeelsuitje, de winkel is dan gesloten.

LEES BERICHT
Een dagje door de ogen van Lisette

Een dagje door de ogen van Lisette

08-12-2017

Bij Optiek van Wely wordt u dagelijks geholpen door een ontzettend groot team van experts, elk met hun eigen specialiteit. Wij laten u graag kennis maken met de ‘gezichten’ op onze werkvloer. Deze keer vroegen we opticien en contactlensspecialist Lisette het hemd van het lijf. Over Haarlem, SALT en Lizzy van der Ligt.

Wat vind je het leukste onderdeel van je functie en wat maakt dit werk bijzonder?

“Ik werk als opticien en contactlensspecialist bij Optiek van Wely en mag daarnaast alle verjaardagen, relatiepresentjes en dergelijke verzorgen. Op vrijdagen werk in de winkel. De diversiteit van contactlenzen, brillen, klanten en het regelen van bepaalde zaken achter de schermen maakt het werk wat ik doe heel erg leuk!”

Wanneer wist je dat je dit wilde gaan doen?

“Toen ik 4 jaar was kreeg ik van de oogarts een bril van -11.75! Toen ik 6 jaar was vond de oogarts het beter dat ik (harde) lenzen ging dragen om mijn sterkte niet verder achteruit te laten gaan. Na mijn havo diploma ben ik de opleiding tot opticien begonnen. Ik had toen ook al een baantje in het weekend in de optiek. Achtereenvolgens heb ik de opleiding contactlensspecialist afgerond.”

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er voor jou uit? 

“Op dinsdag controleer ik de lenzen van onze bestaande en nieuwe contactlens klanten. Dan bekijken wij als contactlensspecialisten onder andere de passing en sterkte van de lenzen. Ook meet ik lenzen aan bij klanten die niet eerder lenzen gedragen hebben en ik leer ze hoe ze de lenzen in moet zetten en eruit moeten halen. In de winkel probeer ik de mooiste bril voor de klant te vinden.”

Wat maakt Optiek van Wely volgens jou onderscheidend en uniek?

“Optiek van Wely is denk ik een winkel waar je inspiratie krijgt. Door de brillen, de winkel zelf, de medewerkers. Dat gecombineerd met onze oogzorg zorgt voor een uniek geheel.”

Wat is je favoriete montuur, merk of collectie? 

“SALT is voor mij het tofste merk van nu in de winkel. Mooi design, geïnspireerd op de natuur. Maar de dames van de inkoop kunnen er zomaar voor zorgen dat ik morgen weer een nieuwe favoriet heb!”

Welk oogfeitje weten mensen vaak niet en is heel leuk om te vertellen op verjaardagen?

“Dat nachtlenzen ervoor kunnen zorgen dat de ogen van kinderen met een min sterkte minder hard achteruit gaan of zelfs stabiliseren.”

Jesse staat altijd klaar om briljante koffies te maken. Hoe drink jij deze het liefst?

“Geen koffie voor mij! Maar gelukkig maakt Jesse ook heerlijke theetjes.”

Door wiens ogen zou je wel een dagje willen kijken?

“Graag door de ogen van fashion blogger en stylist Lizzy van der Ligt. Lizzy heeft een hele leuke, hippe, beetje gekke, kleurrijke stijl waar ik graag een dagje mee wil ruilen om inspiratie op te doen.”

Wat was voor jou een echte eyeopener? 

“Bij het bezoek aan andere (optiek) winkels in Nederland valt mij elke weer op hoe klantvriendelijk wij zijn en hoe we ons best doen om de klant echt koning te laten voelen."

Wanneer zette je voor het laatst een roze bril op?

“Sinds de verbouwing draag ik in de winkel echt een roze bril... alles is zo mooi!"

Wanneer keek jij voor het laatst je ogen uit? 

“Kort geleden tijdens een weekendje weg in Haarlem. Leuke stad met mooie winkels en horeca. Een aanrader!"

LEES BERICHT
Optiek van Wely sponsor team Leeuw Rallysport Dakar 2018

Optiek van Wely sponsor team Leeuw Rallysport Dakar 2018

08-12-2017

Bij Optiek van Wely zijn we verzot op sport. Niets voor waren we eerder dit jaar al sponsor van de Fixed Gear Race tijdens Draai van de Kaai 2017 én sponsoren we jaarlijks ColSensation. Onlangs is er weer een nieuwe sportieve samenwerking gestart. Optiek van Wely sponsort het Dakar rally team Leeuw Rallysport met gloednieuwe, prestatieverhogende sportbrillen van Oakley. 

Dakar rally team Leeuw

Het Dakar rally team Leeuw Rallysport komt uit Eindhoven en is onlangs met complete team langs geweest in onze winkel. Wouter, Arno en Peter hebben als eerste de ogen opgemeten en de gezondheid van de ogen bekeken. Daarna was het tijd om met iedereen de brillen uit te zoeken. Dit zijn zonnebrillen van Oakley, speciaal om de sportprestatie te verhogen.

Oakley Prizm techniek

De mannen van team Leeuw krijgen tijdens de rally te maken met verschillende ondergronden en terreinen. Je wilt dan zo scherp mogelijk zicht creëren. 

De gekozen sportbrillen van Oakely zijn voorzien van brillenglazen met de Prizm techniek. Deze gepolariseerde brillenglazen zorgen voor meer diepte en contrast op elk terrein. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Oakley heeft een interessante video gemaakt waarin het verschil met gewone zonnebrilglazen en brillenglazen met de Prizm techniek goed te zien is. 

In januari gaan de mannen van team Leeuw Rallysport rijden. Wij hopen natuurlijk dat hun nieuwe sportbrillen voor verpletterende prestaties gaat zorgen!  

LEES BERICHT
Kunnen wij u helpen?